Branje srčnega utripa

Branje srčnega utripa – Nadi Vigyan

Na Ajurvedskem pregledu ajurvedski strokovnjak skozi opazovanje osebe, razgovor in z branjem srčnega utripa ugotavlja vzroke težav te osebe.

Srčni utrip ne nosi le informacij o številu udarcev srca, ampak nežna energijska nihanja ravnotežij ali neravnotežij doš – kvantno mehanskih energijskih principov, ki upravljajo z vsemi telesnimi funkcijami in z vsem v naravi.

Pri branju srčnega utripa se otipa srčni utrip s tremi prsti: kazalcem, sredincem in prstancem na arteriji desne roke pri moških in leve roke pri ženskah. Izkušnja ljudi je, da se počutijo bolje razumljene, ker  strokovnjak skozi tiho opazovanje nihanj v pulzu z njimi naveže globok stik. Pri tem dobi globok uvid v ravnotežja in neravnotežja, ki predstavljajo vzrok težav in ovir pri iskanju lepšega in nenapornega življenja.

Na ajurvedskem svetovanju ljudje dobijo močnejši vpogled v energijsko kvantna neravnotežja – NERAVNOTEŽJA DOŠ, AGNIJA IN DHATUJEV, ki v ajurvedski znanosti veljajo za temeljni vzrok nastanka bolezni in kratek ajurvedski nasvet kako neravnotežja odpraviti. V nasvet je vključen tudi predpisan ajurvedski preparat Mahariši ajurvede. Ajurvedski preparati Mahariši ajurvede, ki izhajajo iz bogate tradicije ajurvedskih znanj stare Vedske civilizacije, ki se je na prostorih nekdanje Indije nahajala pred več 1000 leti, sicer na zahodu veljajo za prehranska dopolnila

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!

Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja