PAKET POMLADNI DETOX -mali

cena z DDV 53,90 
Vprašajte o izdelku
X

Imate vprašanje o izdelku?
Vprašajte našega strokovnjaka  Opis

  Vsakoletni detox je NAJBOLJŠA GARANCIJA za Vaše DOLGO IN ZDRAVO ŽIVLJENJE, saj so toksini v telesu zasnova za nastanek bolezni. Z modernim načinom življenja, ko je v hrani veliko pesticidov in herbicidov, ki se kopičijo v našem telesu, je DETOX NUJEN.

  Poleg tega se nečistoče ustvarjajo tudi če živimo zdravo. tako nekako kot se v avtomobilu nabirajo okruški ob izgorevanju. Da ne omenjamo težave, ki nastopajo zaradi jemanja farmacevtskih zdravil in stresa.

  Letošnje leto smo zaradi draginje, ki nas vse pesti pripravili posebej ugoden paket z veliko darili – popustom, s katerimi Vas bomo obdarili.

  V tokratnem DETOX TRADICIONALNEM PAKETU so:

  -KAPLJICE HEPA 100ml:   Brezalkoholne kapljice za celovito in popolno očiščenje Vaših jeter in krvi, narejene po receptu Jožeta Majesa iz tradicionalnih slovenskih zdravilnih rastlin poznanih po zdravilnem delovanju na jetra

  -OLJE PEGASTEGA BADLJA 100ml : najbolj učinkovit odstranjevalec strupov in zaščitnik Vaših jeter iz pegastega badlja narejen po tradicionalni metod, poln silimarinov, ki preprečujejo strupom vstop v jetrne celice, odstranjujejo strupene snovi in spodbuja obnavljanje poškodovanih jetrnih celic.

  -KNJIŽICA POMLADNI DETOX, kjer boste dobili vse napotke kako se na pomlad lahko očistite, veliko znanja zakaj je čiščenje dobro ter kako lahko postopek ponovite v jeseni. V knjižici je tudi veliko rteceptov za jedi, ki jih lahko pripravljate med DETOXOM.

  IN KOT DARILO DOBITE BREZPLAČNO:

  -BIO ČAJ MLADOST 100ml: Čaj narejen po starodavni recepturi menihov in izboljšan pod taktirko Jožeta Majesa, iz rastlin kot so kopriva rman, odstranjuje holesterol, topi maščobno tkivo in prečiščuje globoko naša tkiva.

  -AJURVEDSKE TABLETKE TRIFALA – 14tbl a 1g, Trifala pomaga pri izločevanju maščob iz telesa in strupov iz telesa. Deluje kot globinski sesalec, ki hkrati še neguje naša globlja tkiva.

  Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo, čajna mešanica
  Starostna skupina: za odrasle
  Vsebina: Zeliščne kapljice HEPA 100ml, Čaj BIO MLADOST 100g, Olje pegasti badelj 100g, Trifala 14 tbl, BROŠURA: POMLADNI DETOX, BREZPLAČNA POŠTNINA
  Shranjevanje: V temnem in hladnem prostoru, nedosegljivo otrokom
  Proizvajalec: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec
  Odgovorna oseba: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec, Tel:+38617886815
  Splošno opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 oC. Nekateri vidiki ajurvedskega znanja so utemeljeni na načelih in stališčih, ki se razlikujejo od zahodne znanosti poznane širšemu krogu ljudi, zato si prosim preberite pomembne informacije, ki smo jih zbrali za Vas.

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “PAKET POMLADNI DETOX -mali”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja