VELIKA NAGRADNA AKCIJA nove spletne trgovine podjetja PLAVICA

Ob otvoritvi naše nove spletne trgovine smo se odločili da Vam podarimo 

Ob spletnem nakupu domačih izdelkov v vrednosti 15 EUR ali več, DRUŽINSKI ČAJ zeliščarja Jožeta Majesa ki je odličen za pripravo na zimo.

PREGLEJ DOMAČE IZDELKE

Ob spletnem nakupu izdelkov ajurvede v vrednosti 15 EUR ali več, vam podarjamo Ajurdent zobno pasto z milim okusom.

PREGLEJ AJURVEDA IZDELKE

“Gospod Jože Majes in sodelavci. Ker zaupam naravi, Vam in Vašim naravnim izdelkom, sem že lep čas vaša redna stranka v Naturoteki Plavica. Zelo vas cenim in spoštujem, ker ste pripravljeni odgovoriti vedno in ob vsakem času na moja vprašanja, ko naletim na težavo. Za kožo uporabljam mazilo SLEZENOVCA in čaj EKCOBRIS. Za dlesni uporabljam GLINOUST in vašo zobno pasto AYURDENT. Super stvar. 1x letno naredim čiščenje telesa in za pomoč jetrom redno zaužijem OLJE PEGASTEGA BADLJA in ČAJ MLADOST. Skozi leto je obvezna JOŽEFOVA PASTA, ki je zelo prijetnega okusa,vsaj zame. Skratka, vi ste moja domača lekarna. Vaše znanje in vaš trud sta neprecenljiva. Tudi vaša spletna stran je izredno privlačna in bogata. Ostanite takšni kot ste, ker ste najboljši. Želim vam še veliko uspeha in zdravja vsem Velik poklon vsem Vam, ki s pomočjo narave skrbite za naše težave. "

Barbara Domanjko  


"Naše zeliščne pripravke sem sestavil na podlagi večletnih študij starodavnih tradicionalnih zeliščarskih znanj, podkrepljenih z zadnjimi raziskavami farmacije"

Jože Majes


Ajurveda je znanost o dolgem, srečnem in zdravem življenju. Ajurveda je naravna in celostna, brezčasna in hkrati moderna. Njena uporaba je preprosta, uporablja jo vsakdo neglede na to od kod prihajaja in kje živi, ter neglede na to kaj ima kdo rad in česa ne mara. Njena skrivnost leži v njenem celostnem pristopu in znanju, kako smo v povezani z naravo in njenimi zakoni. 

Ob spletnem nakupu domačih izdelkov v vrednosti 15 EUR ali več, Veliko mešanico DRUŽINSKEGA ČAJA zeliščarja Jožeta Majesa, ki se je v preteklosti izkazala kot odlična priprava za zimo.

Ob spletnem nakupu izdelkov ajurvede v vrednosti 15 EUR ali več, vam podarjamo Ajurdent zobno pasto z milim okusom.

Ali ne veste kaj bi izbrali? Preglejte naše uspešnice!

Obiščite naši dve Naturoteki 

Podjetje Plavica ima dve svoji trgovini, kjer lahko dobite tako reč vse izdelke iz našega širokega asortimana. Ti dve trgovini imenujemo Naturoteka Plavica. Ena od teh dveh trgovin je na Muljavi 22A – Muljava je vas blizu Ivančne Gorice, druga pa je v središču Maribora na Slovenski 17.

S klikom v Ivančno Gorico

ŽELITE V TRGOVINO PO NAŠE IZDELKE

Oglejte si v katerih trgovinah po Sloveniji prodajajo naše izdelke !