dr. Saurabh Sharma

Dr. Saurabh Sharma  je eminenten zdravnik, ki že deveto leto v Mahariši Ajurvedski kliniki v New Delhiju  izvaja, vodi in nadzoruje delo ostalih zdravnikov. S svojimi širokimi strokovnimi znanji je sposoben zdraviti različne oblike bolezni. Je znan gost v TV oddajah, sodeloval je na raznih intervjujih in njegovi članki so objavljeni v vodilnih revijah, blogih in spletnih mestih. Veliko potuje in širi starodavno znanje o Mahariši Ajurvedi.

Ima bogate izkušnje in veliko znanja iz branja srčnega utripa – diagnoze pulza Nadi Vigyan, starodavne tehnike odkrivanja neravnotežij v telesu preko otipa srčnega utripa na arteriji roke. Na ta način lahko človeku ponudi najboljše na področju zdravja.

Pri človeku je sposoben prepoznati znake najbolj subtilne narave, ki so potrebni za uspešno ajurvedsko zdravljenje. Med svojimi pacienti  je znan po učinkovitem zdravljenju, ki ga zagotovi z poglobljenim razumevanjem težav pacienta, in odlično analizo temeljnega razloga za zdravstveno težavo.

V preteklosti je kvaliteto in pozitivne rezultate prenesel na zelo veliko množico ljudi. Prizadeva si vnašati zavest o kvaliteti življenja, tako na fizični kot na psihični ravni posameznika. Skozi zelo učinkovite terapije Mahariši ajurvede, poglobljeno znanje in bogate izkušnje, nas poučuje kako naj bi živeli dolgo, zdravo in srečno življenje.

Je nosilec nagrade Bhartiya Chikitsak Ratna za najboljšega Ajurvedskega zdravnika, dostojanstvo svojega poklica pa ohranja s predanim in vestnim služenjem človeštvu, skozi nenehno učenje in uporabo pravega znanja.

Predlani je bil izbran za najbolj priljubljenega zdravnika Mahariši Ajurvede.
 

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!

Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja