Gregor Obronek

Gregor Obronek se je z ajurvedo srečal prvič pred 25 leti, ko je na mednarodni univerzi zaključil študij za učitelja tehnike Transcendentalne meditacije v Italiji. To tehniko, ki je najpomembnejši vidik Mahariši ajurvede v Sloveniji poučuje že 22 let.


Zaključij je izobraževanja za terapevte Mahariši Ajurvede, ki jih je organiziral Inštitut za Ajurvedo pod okriljem Maharishi Vedic University, katere predavatelj je uveljavljeni zdravnik dr. Wolfgang Schachinger. Kot asistent je sodeloval pri pregledih dr.Schachingerja in dr. Sharme – nadzornega zdravnika najbolj priznane Ajurvedske bolnišnice v New Delhi-ju – Indija. Leta 2014 je uspešno zaključil izobraževanja na Zdravstveni šoli v Ljubljani in opravil izpit za zdravilca na Ministrstvu za zdravje.
Kot svetovalec Mahariši Ajurvede sodeluje s prodajalnami z zdravo prehrano, kjer opravlja svetovanja s pomočjo branja srčnega utripa in daje individualne nasvete ter konzultacije. Prav tako širom Slovenije izvaja številna predavanja o Mahariši ajurvedi in Tehniki Transcendentalne meditacije. Dolgoletne izkušnje in vodenje številnih tečajev zagotavljajo strokovnost pri svetovanju s področja ajurvede in poučevanju tehnike TM.

Oglejte si njegovo stran

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!

Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja