MAHARIŠI AJURVEDA

nova spletna trgovina

AJURVEDA

Ajurveda je znanost o dolgem, srečnem in zdravem življenju. Ajurveda je naravna in celostna, brezčasna in hkrati moderna. Njena uporaba je preprosta, uporablja jo vsakdo ne glede na to od kod prihajaja in kje živi, ter ne glede na to kaj ima kdo rad in česa ne mara. Njena skrivnost leži v njenem celostnem pristopu in znanju, kako smo v povezani z naravo in njenimi zakoni. 

PREBERI VEČ O AJURVEDI

TRI DOŠE

Doše so izredno fini energijski – kvantno – mehanski principi, ki jih sodobna fizika šele pričenja odkrivati. Te tri sile imenovane ‘tri doše’ nadzorujejo vse fizične, duševne in čustvene funkcije človeka. Razdelitev teh treh doš v posamezniku označuje različne značilnosti osebnosti, naših radosti in naših žalosti, našo moč ter našo šibkost.

ODKRIJ SVOJ DOŠA TIP

KVALITETA IZDELKOV

Glavni poudarek Mahariši ajurvede je vedno bil in bo na kakovosti izdelkov. Naša referenca za to je vedski modrec Mahariši Maheš Jogi pod čigar vodstvom je potekala oživitev Mahariši Ajurvede v poznih 1970ih. Za izdelke Mahariši Ajurvede je zahteval da so pristni, čisti, kvalitetni, zanesljivi in učinkoviti. To so standardi katerim sledimo še danes.

VEČ O KVALITETI IZDELKOV

IZBERITE SVOJ IZDELEK

( s klikom na izdelek)

AMRIT KALAŠ

Amrit kalaš skupina izdelkov predstavlja biser v Mahariši ajurveda paleti. 6 mesecev priprave, 42 zelišč, 250 korakov, starodavna receptura, nedotaknjena moč narave.

RASAJANE

Rasajane so mešanice najodličnejših zdravilnih rastlin iz čistih področij Himalaje sestavljenih po recepturah starodavne Vedske civilizacije.

POSAMEZNA AJURVEDSKA ZELIŠČA

Zaupajte inteligenci narave. Visoko kvalitetna ajurvedska zelišča v BIO kvaliteti. Brez kemičnih ali umetnih dodatkov. Z vsemi kvalitetami in delovanjem, ki jih opisujejo ajurvedski teksti. 

ČAJI IN NAPITKI

Visoko kvalitetni Ajurvedski napitki ustvarjajo celostno ravnovesje* v našem počutju. Pripravljeni po tradicionalnih Ajurvedskih receptih, ki temeljijo na več tisoč let starem znaju o zeliščih in začimbah.

MEŠANICA ZAČIMB - ČURNE

Z ajurvedskimi začimbnimi mešanicami (Čurnami) lahko pripravite odlično začinjene jedi in istočasno uskladite vse tri doše Vato, Pitto in Kapho (trije osnovni principi v naravi, ki morajo kot pravi Ajurveda biti v ravnovesju, za izpolnjeno in srečno življenje).

HRANA

Stališče Ajurvedske znanosti je da prehrana ne pomeni samo oskrbovanje telesa z bistvenimi snovmi, kot so vitamini, minerali in elementi v sledovih. Glede na dnevne potrebe telesa po energiji vnos živil v telo pomeni tudi harmonično ravnovesje v telesu.

BALM, OLJA IN MAZILA

Tako majhna škatlica Balma, pa vendar je to TOP BEST prodajni produkt Mahariši ajurvede v Sloveniji že leta. Preverite zakaj.

KOZMETIKA

Privoščite si edinstveno izkušnjo nege svoje kože. Koristna naravna kreme in olja, ki negujejo in vlažijo kožo ter dragocena zelišča, ki negujejo in jo prebujajo.

ZOBNE PASTE 

Zobna pasta, ki se ne peni in je narejena iz popolnoma naravnih sestavin, brez penilnih sredstev, fluorida in konzervansov. Poleg ajurvedske mešanice triphala zobna pasta vsebuje še neem, klinčke in veliko drugih zelišč v visoki koncentraciji.

VEDA AROMA OLJA

Dišave lahko omrežijo in očarajo, lahko odkrijejo naša čustva in obudijo spomine. Pomirjajo, blažijo ali razdražijo.

MASAŽNA OLJA

Ena najbolj prijetnih stvari, ki jih lahko naredite za svoje telo in svoje dobro počutje je masaža celotnega telesa. Masaža ima pomirjujoč učinek na živčni sistem (Vata), poživlja prekrvavitev in pomaga pri odstranitvi strupov iz telesa.

MILA

Čista rastlinska mila iz naravnih olj za kremno milno peno in blagodejno nego. Vsebuje ajurvedske rastline in čista eterična olja s čudovitim vonjem.

ŠAMPONI, GELI IN LOSIJONI

Šamponi Mahariši ajurvede, ki imajo BDIH certifikat, tvorijo popoln naravni kozmetični sistem nege za lase.  

Geli za tuširanje: so negujoči, narejeni iz originalnih ajurvedskih zelišč, cvetlic in sadežev.  

Losijoni za telo : Vsebuje veliko najdragocenejših rastlinskih zakladov narave. Na naraven način postane kože mehka ter daje prijeten občutek negovanosti.

VEDSKA GLASBA

Mahariši Gandarva Veda učinkovito aktivira najglobljo inteligenco duha in telesa, tako da nevtralizira napetost in ustvari sproščeno, mirno vzdušje.

DIŠEČE PALČKE 

Dišeče palčke s svojo edinstvenim vonjem ustvarjajo pomirjujočo in prijetno vzdušje v vaših bivalnih prostorih. Uživate lahko v pomirjujočem vonju sandalovine, cvetličnega vonja vrtnice ali senzitivnega vonja Davna.  

KNJIGE

Bagavadgita s komentarji Mahariši Maheš Jogija (prvih 6. poglavij) prevedena v slovenski jezik, Nebeška pojedina, avtorice Miriam Hospodar, prva kuharska knjiga s kuharskimi recepti v skladu z Mahariši Ajurvedo v slovenskem jeziku, ter tudi nekaj duhovne in znanstvene literature o Vedi v angleškem jeziku…

Ali ne veste kaj bi izbrali? Preglejte naše uspešnice!

S KLIKOM DO USPEŠNIC

Obiščite naši dve Naturoteki 

Podjetje Plavica ima dve svoji trgovini, kjer lahko dobite tako reč vse izdelke iz našega širokega asortimana. Ti dve trgovini imenujemo Naturoteka Plavica. Ena od teh dveh trgovin je na Muljavi 22A – Muljava je vas blizu Ivančne Gorice, druga pa je v središču Maribora na Slovenski 17.

S klikom v Ivančno Gorico

ŽELITE V TRGOVINO PO NAŠE IZDELKE

Oglejte si v katerih trgovinah po Sloveniji prodajajo naše izdelke !