O ajurvedi


Ajurveda Amritanam – Ajurveda je za nesmrtnost

Ajurveda je znanost  o dolgem, srečnem in zdravem življenju. Ajurveda je naravna in celostna, brezčasna  in hkrati moderna. Njena uporaba je preprosta, uporablja jo vsakdo ne glede na to od kod prihajaja in kje živi, ter ne glede na to kaj ima kdo rad in česa ne mara. Njena skrivnost leži v njenem celostnem pristopu in znanju, kako smo v povezani z naravo in njenimi zakoni. Ajurveda nam kaže kako živeti uravnoteženo življenje, daje nam osnove za celostno dobro počutje, naravno lepoto in trajno zdravje.

Za več informacij si oglejte  Celostno zdravje.

Ključ do dobrega počutja in blaginje v življenju s pomočjo  Ajurvede leži v razumevanju treh osnovnih sil v naravi Vate, Pitte in Kaphe. Doše so izredno fini energijski principi, ki jih sodobna fizika s preučevanjem kvantne mehanike šele pričenja odkrivati. Vsaka izmed njih celostno učinkuje na naravo in ljudje jih ponovno odkrivamo v našem duhu in telesu.

Za več informacij si oglejte povezavo na Vata, Pitta, Kapha došo.

Ravnotežje je ključ do zdravja

Vse naše telesne, duhovne in čustvene značilnosti so izražene v naši osebnosti s popolnoma individualnim ravnotežjem teh treh osnovni sil. Določajo naš ajurvedski tip, našo notranjo naravo naš notranji »načrt« za dolgo, srečno in zdravo življenje, edinstven in značilen kot prstni odtis.

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!
visa mastercard
Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja