O domačih izdelkih

Zeliščar Jože Majes

Naše zeliščne pripravke sem sestavil na podlagi večletnih študij starodavnih tradicionalnih slovenskih in tujih zeliščarskih znanj, izredno globokega lastnega znanja o zeliščih in poznavanja botanike le teh dopolnjena z zadnjimi odkritji farmacevtske znanosti iz področja zelišč, dela v lastnem zeliščnem vrtu Plavica, skozi tisoče pogovorov z ljudmi in gibanja v sredinah in vaseh, kjer še vedno ohranjajo stara znanja o zeliščih ter zadnje a ne najmanj pomembno, skozi globoke uvide in čutenja zelišč, ki sem jim je bil po blagoslovu matere Narave deležen.

Izdelki podjetja Plavica

Vse recepture so skrbno izbrane, njihovo delovanje pa je potrdilo na tisoče zadovoljnih uporabnikov zeliščarske kmetije Plavica. Vsa svoja dognanja, kjer opisujem zelišča in zeliščne pripravke ter njihovo delovanje, kakor tudi pozitivne odzive zadovoljnih uporabnikov,  sem  zapisal v 3 knjigah.

Pobiranje mete na polju

Vsa zelišča uporabljena v naših izdelkih so pridelana na biološki način ali nabrana v neokrnjenih delih narave. Zeliščni pripravki so pripravljeni ročno na tradicionalen način. Vse to daje našim zeliščnim pripravkom svojevrsten čar.

Za celovit vpogled in razumevanja posamezne čajne mešanice Vam svetujem, da pokličete naše svetovalce, od mene izučene, ki Vam bodo podali širok opis dobrobitnosti vsakega od izdelkov s ciljem narediti Vašo izkušnjo s slovenskimi zeliščnimi izdelki odlično.

Hvala vsem ljudem, ki so mi v vseh teh leti stali ob strani in naredili pot blagoslovljeno in hvala materi Naravi za čudovit dar razumevanja rastlinic, ki mi ga je podarila.

Vstopite v čudovit svet zelišč, svet topline, miru in božjega blagoslova. To je najlepši svet, ki ga lahko obiščete.

Vaš zeliščar Jože Majes

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!
visa mastercard
Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja