Pregled izdelkov

(za nakup klikni na slikco)

Čajne mešanice

Čajne mešanice so paradni konj zeliščarske kmetije Plavica. Bili so prvi zeliščni izdelki, ki jih je izdelal Jože Majes in so se skozi desetletje potrdili s svojim odličnim delovanjem. Nekaj primerov čajnih mešanic: Čaj Bio Prehladnik, Čaj, Bio Želodček, Čaj Sapapran, Čaj Optimist, Čaj Zaspanček…. Na voljo je preko 150 različnih čajnih mešanic.

Čajne mešanice

Tinkture & kapljice

Tinkture so v alkoholni raztopini namočena zelišča, ki jih uživamo po točno odmerjenih kapljicah. Zeliščarska tradicija jih že od nekdaj spoštuje, ker alkoholna raztopina močno poveča izločanje učinkovin zelišč. V zadnjih letih smo na Plavici pričeli z izdelovanjem brezalkoholnih kapljic, s posebnim postopkom ekstrahiranja učinkovin, kar naredi te kapljice še posebej učinkovite.

Tinkture & Kapljice

Jožefova pasta

Kar 17 učinkovin v tem izjemno vsestranskem izdelku naredi ta preparat izjemno potenten. Vsako leto imamo več zadovoljnih uporabnikov, ki poročajo o dobrih učinkih te paste. Na voljo za otroke in odrasle.

Jožefova pasta

Mazila

Skrbno izdelana mazila se uporabljajo za zunanje nanose na obolelo mesto. V naših mazilih je pravo bogastvo različnih
sestavin, od različnih smol, do čebeljih voskov.

Mazila

Posamezna zelišča

Pogosto ljudje raje pijejo čaj, ki je pripravljen iz ene same rastline. Na voljo preko 70 različnih posameznih zelišč v BIO kvaliteti.

Posamezna zelišča

Domača Olja

Prav gotovo ste slišali že za olje pegastega badlja in za njegove dobre učinke na jetra. Sigurno pa ne veste, da je to rastlino in njeno delovanje prvi v Sloveniji začel opevati ravno Jože Majes.
Na voljo so tudi številna druga olja tako za uživanje kot za zunanjo uporabo.

Olja

Knjige

Knjiga Zdravnik zdravi, narava ozdravi, je nastala na podlagi dolgoletnih izkušen priznanega slovenskega zeliščarja in botanika Jožeta Majesa. Knjiga je postala že v prvih 6 mesecih velika prodajna uspešnica.
Najbolj obsežen del knjige, je namenjen reševanju akutnih in kroničnih obolenj, ki pestijo sodobnega človeka. Knjiga je pisana v preprostem ljudskem jeziku ki je vsakomur razumljiv, na način da si ljudje z nasveti lahko pomagajo sami.

Knjige Jožeta Majes

Sirupi

Sirupi so zadnji od izdelkov, ki smo jih na Plavici začeli izdelovati. Veliko le teh je bilo narejenih prav za otroke.

Sirupi

Glina in izdelki iz gline

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!
visa mastercard
Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja