O izdelkih Mahariši Ajurvede

Mahariši Ajurveda – biser med Ajurvedami

Mahariši Ajurveda je izvirna in najbolj celostna oblika Ajurvede. V njej živi na tisoče let ajurvedske  tradicije zdravja.

Pionirji Ajurvede v Evropi in v Sloveniji

Ko je Mahariši ajurveda leta 1987 pričela z distribucijo ajurvedskih izdelkov, je bila  pri tem pionir Ajurvede v Evropi. Z več desetletnimi izkušnjami je tako znatno prispevala k širjenju Ajurvede.

Glavni poudarek Mahariši ajurvede je vedno bil in bo na kakovosti izdelkov. Naša referenca za to je vedski modrec Mahariši Maheš Jogi pod čigar vodstvom je potekala oživitev Mahariši Ajurvede v poznih 1970ih. Za izdelke Mahariši Ajurvede je zahteval da so pristni, čisti, kvalitetni, zanesljivi in učinkoviti. To so standardi katerim sledimo še danes.

Podobno kot Mahariši Ajurveda smo v Plavici pionirji pri široki popularizaciji Ajurvede in slovenske tradicije zdravilnih rastlin oz. zeliščarstva, že skoraj 20 let. Naša široka strokovnost na tem področju, ki smo jo zgradili v skoraj 20 letih delovanja, v slovenskem prostoru, nas postavlja v edinstven položaj, kjer smo iz ljubiteljev narave in zeliščarskih zanesenjakov, postali gibalo pozitivnega razvoja v ajurvedi in zeliščarstvu v Sloveniji in tudi že širše.

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!
visa mastercard
Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja