Ajurvedske rasajane

Moč narave za notranje ravnovesje

V zgodnjih osemdesetih letih dvajsetega stoletja je veliki Vedski modrec Mahariši Maheš Jogi, združil najbolj priznane ajurvedske strokovnjake Indije, zdravnike in znanstvenike iz Zahoda. Med temi so bili ajurvedski specialist Dr. B. D. Triguna, takratni predsednik Vseindijskega kongresa, Dr. Balraj Maharši, največja avtoriteta v Indiji za rastline in Dr. Dwivedi najbolj priznan strokovnjak za ajurvedske mineralne izdelke. Mahariši Maheš Jogi jih je navdihnil, da so namenili poseben poudarek oživitvi, ponovni vzpostavitvi in obnovi ajurvedskega znanja, s končno vizijo izkoristiti in razširiti ajurvedo za ustvarjanje visokega ideala, ki mu je bil Mahariši zvest ves čas: DRUŽBE BREZ BOLEZNI.  S tem namenom so oživili pomemben del ajurvedskih tekstov imenovan Rasajane.  

Čas je pokazal da je pravilna sestava in priprava prehranskih dopolnil izjemen dosežek, ki ajurvedo razlikuje od skoraj vseh drugih sistemov zdravja.

Temelji na znanju kako najbolje med seboj kombinirati rastline, zelišča in minerale, da bi dosegli večkratno povečanje moči in učinkovitosti le teh in v polnosti izkoristili njihove pozitivne kvalitete.

Rasajane so zeliščne in mineralne mešanice, ki po ajurvedskih tekstih pomagajo pri:

  • Vzdrževanju prvotnega stanja telesa*
  • Ohranjanju mladostnosti  in upočasnjevanju ali zaviranju procesov staranja*
  • Krepitvi imunskega sistema*
  • Dvigu odpornosti telesa  na škodljive vplive*

Rasajane poizkušajo celostno uravnotežiti doše in zagotoviti podporo pri nastajanju ojasa. Ajurveda opredeljuje ojas kot najfinejšo substanco v telesu, ki je nežna povezava med telesom in zavestjo. Močan ojas poleg drugih dobrobiti zagotavlja dolgo življensko dobo, telesno moč, vitalen in privlačno sijajnost ter pozitivno naravnanost do življenja.*

* Nekateri vidiki ajurvedskega znanja so utemeljeni na načelih in stališčih, ki se razlikujejo od zahodne znanosti poznane širšemu krogu ljudi, zato si prosim preberite pomembne informacije o izdelkih, ki smo jih zbrali za Vas

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!
visa mastercard
Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja