Zgodovina

“Ajur” pomeni “življenje” ali “življenjska doba” in “Veda” pomeni “znanje”. Ajurveda je celostno znanje kako doseči dolgo in zdravo življenje. Izvor Ajurvede datira več tisoč let v preteklost. Zaradi večjih kulturnih preobratov se je do konca sedemdesetih let prejšnjega stoletja celostno znanje  o Ajurvedi razdrobilo. Konec sedemdesetih let prejšnjega stoletja pa je veliki modrec Mahariši Maheš Jogi navdihnil najboljše Ajurvedske strokovnjake iz Indije, kot tudi zdravnike in znanstvenike iz Zahoda, da bi zbrali in dopolnili starodavno Ajurvedsko tradicijo ter jo preverili z modernimi znanstvenimi metodami.  Ta popolna, celostna oblika Ajurvede se imenuje Mahariši Ajurveda. Mahariši Maheš Jogi je ustanovil tudi mednarodno mrežo zdravnikov, klinik in šol. 

Prvi izdelek Mahariši Ajurvede je znani in temeljito raziskovani univerzalni tonik “Mahariši Amrit Kalaš”. Že leta 1987 so v Noidi in Faridabadu v Indiji odprli prve proizvodne obrate in pričeli s proizvodnjo te dragocene rasajane v njeni originalni, čisti obliki.

Velika predanost in zavzetost je obrodila sadove in univerzalnemu toniku smo našo ponudbo dopolnili z novimi rasajanami, naravnimi kozmetičnimi izdelki, olji in prečiščenim maslom. Trenutno naša ponudba obsega več kot 900 visoko kvalitetnih in pristnih ajurvedskih proizvodov. Vsi naši izdelki so bili in bodo še naprej pripravljeni po tisočletja starih recepturah, kjer je potrebna uporaba klasičnih, zapletenih in tradicionalnih proizvodnih metod.

Danes je podjetje Mahariši Ajurveda Proizvodi (MAP) s svojimi pristnimi, visoko kvalitetnimi proizvodi vodilno na področju Ajurvede. Kar 2000 zaposlenih v Indiji predano skrbi za zdravstvene potrebe naših kupcev. Ajurvedski strokovnjaki  ali Vaidje svetujejo zdravnikom in kupcem kako, uporabiti naš proizvod, da bi dosegli najboljše rezultate.

V več kot 50-ih državah sveta, vključno z Indijo, Nemčijo, ZDA, Kanado, Japonsko in Avstralijo, na miiljone ljudi  uživajo v vitalnosti in  sreči do življenja, ki jim jo prinaša Mahariši Ajurveda.

Za razliko od drugih industrijskih obratov v Indiji, daje naše podjetje vedno velik poudarek na zagotavljanje kakovosti. MAP Indija je že prejel številne mednarodne certifikate za odlično in zanesljivo kvaliteto proizvodov. Omenjeno kakovost zagotavljamo z najsodobnešo proizvodno opremo, proizvodnjo zmogljivostjo ter sistemom kontrole.

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!
visa mastercard
Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja