Priznanje

»Vse Indijski Ajurvedski kongres« je največja uradna organizacija in najvišja avtoriteta za Ajurvedo v Indiji, z več kot 300.000 člani – Ajurvedskimi strokovnjaki/ zdravniki. Uradna izjava predsednika te organizacije navaja, da Mahariši Ajurveda predstavlja pristno in klasično obliko Ajurvede in v celoti izvaja tradicionalno Ajurvedsko znanje v vsej njeni polnosti, kar je sicer dandanes težko najti v Indiji.

Celotno pismo predsednika Vse Indijskega ajurvedskega kongresa

“V veliko veselje mi je potrditi, da Mahariši ajurveda predstavlja tradicijo ajurvede na najvišji ravni učinkovitosti in celovitosti, kakor izhaja iz klasičnih besedil te znanosti. ”

»Mahariši ajurveda daje na voljo načela in prakso na celosten, sistematičen in avtentičen način, kar se v zadnjem času zelo redko zgodi v Indiji. Tako Mahariši ajurveda na primer vključuje Jogo (Transcendentalno meditacijo in asane), Džotiš, Gandharva vedo in druge veje vedskega znanja, ki jih starodavna vedska besedila predstavljajo kot vitalne za zdravljenje in preventivo. Mahariši ajurveda vključuje poln obseg terapij, ki jih priporočajo vedska besedila, kar ni splošen pojav v ajurvedskih praksah današnje Indije. Vključuje visoke standarde kontrole kakovosti in moderne tehnologije, poleg tega pa je bila učinkovitost potrjena v zelo obsežnih študijah izvedenih v ZDA, Evropi in v Indiji.

Vsakomur, ki si želi študirati ajurvedo, močno priporočam študij Mahariši ajurvede, ki ponuja poln obseg te starodavne modrosti, predstavljene na način, kot so jo spoznali in učili starodavni vedski modreci – rišiji.«

Shiv Karan Sharma Chhangani, Predsednik VSE INDIJSKEGA AJURVEDSKEGA KONGRESA (ALL INDIA AYURVEDIC CONGRESS)

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!
visa mastercard
Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja