Nagrade in priznanja

AYUSH Premium Mark Award

Proizvajalčev Indijski raziskovalni in razvojni center je uradno priznan in certificiran pri Ministrstvu za znanost in tehnologijo v Indiji. Serije proizvodov, ki so izvoženi v Evropo so testirani na usedlino pri neodvisnih laboratorijih, ki testirajo na odkrivanje vsebnosti pesticidov (herbicidov, insekticidov, fungicidov), mikrobov (bakterij, kvasovk, plesen, salmonela) in težkih kovin (svinec, kadmij, živo srebro, arzen). Ti testi v vsakem posameznem primeru upoštevajo evropske standarde in normative.

MAP Indija je ena izmed prvih podjetij, ki so ji podelili nagrado “AYUSH Premium Mark Award”. Nagrado podeljuje »AYUSH«, oddelek na Ministrstvu za zdravje v Indiji, pri čemer pregleduje in certificira »Foodcert India«. Pogoj za dodelitev takšne nagrade je doseganje visokih kakovostnih standardov za čistost izdelkov, ki jih zahteva WHO.

Projekt “Zlatega Trikotnika”

 MAP India je edini proizvajalec ajurvedskih proizvodov imenovanih v projektu “Golden Triangle Partnership” (GTP) indijskega Ministrstva za Zdravje. Skupaj z Oddelkom za Ajurvedo, Unani, Sidha & Homeopatijo (AYUSH), Indijskim svetom za medicinske raziskave (ICMR) in Svetom za znanstvne in industrijske raziskave (CSIR) se skupaj ukvarjamo z nadalnjim širjenjem Ajurvede in naraščujočim znanstvenim pripoznanjem.

Ključni razlog za vključitev MAP Indije v GTP je njena vzorna delovna praksa: “..proizvodne enote in laboratoriji izpolnjujejo proizvodne standarde in vrednotenje herbo-mineralnih pripravkov in Bhasmas (Ajurvedska obdelava mineralnih izdelkov)…”

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!
visa mastercard
Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja