Naravna lepota

Edinstvena kozmetika Mahariši Ajurvede združuje paleto izdelkov, ki temeljijo na tisočletnem znanju ter visokimi standardi za kvalitetno naravno kozmetiko. Sestavine so skrbno izbrane in temeljijo na ajurvedskem znanju o specifičnih zahtevah glede na različne vrste kože in tipov las: skratka popolnost v naravni kozmetiki!

Mahariši ajurveda kozmetika

Da bi zagotovili vrhunsko kakovost naših naravnih kozmetičnih izdelkov, smo že leta 2001 postali ustanovni član Skupine za naravno kozmetiko BDIH. BDIH je pionir na področju certifikacije pristne naravne kozmetike. Njen zaščitni znak je “Certificirana naravna kozmetika”, ki je danes znana in priznana po vsem svetu.

Pri Mahariši Ajurvedi so vsi edinstveni  produkti za nego skrbno usklajeni in upoštevajo različne potrebe vsakega posameznika glede na tip kože in tip las. Produkti za nego so narejeni po originalnih ajurvedskih zeliščnih formulah. V skladu s smernicami BDIH vsebujejo samo visoko kakovostna naravna olja brez umetnih barvil ali dišav.

Veliko naših kozmetičnih proizvodov je v skladu z novimi Evropskimi COSMOS standardi za organsko in naravno kozmetiko. Pristna, čista, okolju prijazna in trajnostna- to je tisto kar lahko pričakujete od naših vrhunskih proizvodov.

Mahariši Ayurveda je skupaj s tradicionalnimi ayurvedskimi nasveti za lepoto in posebnimi prehranskimi dodatki kraljevska pot do izvirne lepote in naravnega sijaja.

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!
visa mastercard
Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja