O nas

Naša zgodba se je pričela pred 25 leti, ko se je Andrej, sin Jožeta Majesa prvič odpravil na pot iskanja svojega zdravja s pomočjo znanj Mahariši ajurvede. Nekaj let kasneje je s temi znanji pomagal svojemu očetu Jožetu Majesu po tistem, ko je propadlo podjetje v katerem je delal in ga je to popolnoma strlo. Oče Jože si je opomogel do te mere, da je pričel resno razmišljati, kako bi znanja o naravnem prinesel do ljudi.

zeliščar Jože Majes

Tako se je oče Jože odpravil v samostan Stična, kjer je pod vodenjem mag. Jožeta Kukmana, ki je v Samostanu Stična nadaljeval delo Patra Ašiča, začel pridobivati znanja o zdravilnih rastlinah. Sledilo je veliko učenja doma in v tujini, in nastala je pisana paleta dejavnosti znotraj naše družine, ki jo, smelo in vztrajno v smeri zdravilnih rastlin, vodi naš »zeliščar Jože«.

Andrej, Jože in Vesna

V zadnjih letih vedno bolj v ospredje stopata njegov sin Andrej in hčerka Vesna, ki sta se odločila nadaljevati očetovo poslanstvo. Andrej z znanji Mahariši ajurvede, Vesna z znanji o zdravilnih rastlinah, kot brat in sestra skupaj poskušata udejanjiti več tisočletij staro izročilo iz Unescove dediščine človeštva, ki se glasi:

»Zdravilne rože, matere človeštva, stokratna je Vaša uporaba, tisočkratna je Vaša rast, Ve ki izpolnjujete stokratno delovanje, naredite moje ljudstvo brez bolezni » Rk Veda X.8.7.

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!
visa mastercard
Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja