Dostava izdelkov

Dostavo izdelkov na dom vrši podjetje DPD d.o.o.. Sledi nekaj vprašanj in odgovorov glede dostave.

Kakšen je način dostave?

Pred dostavo vas kurir pokliče, če se na klic ne odzovete oziroma ste zasedeni potem, se opravi dostava na dom (opravi se do tri poskuse dostave vašega paketa). V primeru, da se naslovnika ne morem izslediti oziroma, da ni nikogar na naslovu za dostavo, vam voznik pusti pisno obvestilo o poskusu dostave v vašem poštnem nabiralniku. Nato se je možno z DPD dogovoriti o novem datumu dostave ali prevzemu na prevzemnem mestu.

Samostojni prevzem blaga

Ob plačilu s predračunom ali kartico, je mogoče izdelke dvigniti neposredno v trgovinah Naturoteke (Muljava, Maribor)

Kdaj in kam bo moj paket dostavljen?

Kar zadeva pošiljanje paketov znotraj Slovenije, bodo poslani paketi praviloma dostavljeni v roku enega delovnega dne (od ponedeljka do petka). 
Pri mednarodnem pošiljanju pa bodo paketi dostavljeni na destinacije znotraj Evrope v roku 1 do 4 delovnih dneh. Naslovniki drugod po svetu pa bodo paket prejeli najkasneje v 7 dneh.

Kakšen je znesek poštnine?

ZNOTRAJ SLOVENIJE
Cena poštnine za pakete, ki so poslani znotraj Slovenije znaša 3,95 eur. Za nakupe nad 100 EUR je poštnina brezplačna.


PO EVROPI IN SVETU
Cena poštnine za pakete, ki bodo dostavljeni znotraj Evrope je 14 eur, za pakete, ki imajo destinacijo drugod po svetu, pa je stroške poštnine predhodno potrebno preveriti, morate pa računati, da so tukaj lahko vključene še carine in ostale dajatve, ki jih zaračunavajo posamezne države.

Ali obstaja tudi expresna dostava (dostava v istem dnevu) in cena te storitve?

Če je naročilo oddano do 12:00 ure se pošiljka dostavi v istem dnevu (to velja za večje kraje po Sloveniji, za manjše vasi te možnosti ni). Cena expresne dostave je 12 eur.

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!
visa mastercard
Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja