Navodila za nakup

Nakup

Za pregledovanje naše ponudbe registracija ni potrebna. Pred samim zaključkom nakupa pa je nujno podati podatke o kupcu in naslov dostave.

Registracija za stalne stranke

Za nakup registracija ni potrebna , lahko pa se stranka registrira s klikom na gumb Prijavi se (zgoraj v meniju).

Za registracijo je potrebno podati Email, geslo Vam pošljemo na Vaš email naslov. Na ta način ob vsakokratnem nakupu ni potrebno vedno znova vnašati Vaše podatke, saj Vas bo spletna trgovina ob nakupu opozorila, da lahko vnesete Vaš Email oz geslo, če ste stalna stranka

Moj račun

V oknu moj račun lahko posodobite svoje podatke – geslo, naslov, nsalove za dostavo etc..

Lahko tudi pregledujete vašo zgodovino in status nakupa.

Košarica

Ko uporabnik izbere željen artikel, ga s klikom na gumb V košarico prenese V košarico. S na znak. Skozi celoten čas, ko je uporabnik prijavljen, ima vpogled v vsebino košarice na desni strani zgoraj. Vsak trenutek lahko pogleda v košarico in po želji spremeni količino artiklov ali jih povsem odstrani. Artikel odstrani iz košarice s klikom na gumb, ki je na skrajno levi strani (rdeča puščica, ki kaže ven iz košarice), ali tako, da spremeni količino artikla na 0.

Zaključen nakupa

Ko uporabnik izbere željene artikle, lahko zaključi nakup. Odpre se zaključevanje naročila, kjer uporabnik preveri podatke o nakupu in podatke o dostavi. Uporabnik izbere način plačila in naročilo zaključi. Po elektronski pošti dobi potrdilo o nakupu.

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!
visa mastercard
Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja