Pregled izdelkov

(za nakup klikni na slikco)

Amrit Kalaš

Amrit kalaš skupina izdelkov predstavlja biser v Mahariši ajurveda paleti. 6 mesecev priprave, 42 zelišč, 250 korakov, starodavna receptura, nedotaknjena moč narave. Preberi več tem…

Amrit pasta

Rasajane

Rasajane so mešanice najodličnejših zdravilnih rastlin iz čistih področij Himalaje sestavljenih po recepturah starodavne Vedske civilizacije.

Rasajane

Posamezna zelišča

Zaupajte inteligenci narave. Visoko kvalitetna ajurvedska zelišča v BIO kvaliteti. Brez kemičnih ali umetnih dodatkov. Z vsemi kvalitetami in delovanjem, ki jih opisujejo ajurvedski teksti.

Posamezne ajurvedske rastline v BIO kvaliteti

Čaji in napitki

Visoko kvalitetni Ajurvedski napitki ustvarjajo celostno ravnovesje* v našem počutju. Pripravljeni po tradicionalnih Ajurvedskih receptih, ki temeljijo na več tisoč let starem znaju o zeliščih in začimbah.

Čaji in napitki

Mešanica začimb

Z ajurvedskimi začimbnimi mešanicami (Čurnami) lahko pripravite odlično začinjene jedi in istočasno uskladite vse tri doše Vato, Pitto in Kapho (trije osnovni principi v naravi, ki morajo kot pravi Ajurveda biti v ravnovesju, za izpolnjeno in srečno življenje).

Čurne ali začimbe

Hrana

Stališče Ajurvedske znanosti je da prehrana ne pomeni samo oskrbovanje telesa z bistvenimi snovmi, kot so vitamini, minerali in elementi v sledovih. Glede na dnevne potrebe telesa po energiji vnos živil v telo pomeni tudi harmonično ravnovesje v telesu.

Ajurvedska hrana

Olja, balmi in mazila

Tako majhna škatlica Balma, pa vendar je to TOP BEST prodajni produkt Mahariši ajurvede v Sloveniji že leta. Preverite zakaj.

Balm

Veda aroma olja

Dišave lahko omrežijo in očarajo, lahko odkrijejo naša čustva in obudijo spomine. Pomirjajo, blažijo ali razdražijo.

Veda aroma olja

Masažna olja

Ena najbolj prijetnih stvari, ki jih lahko naredite za svoje telo in svoje dobro počutje je masaža celotnega telesa. Masaža ima pomirjujoč učinek na živčni sistem (Vata), poživlja prekrvavitev  in pomaga pri odstranitvi strupov iz telesa.

Masažna olja

Zobne paste

Zobna pasta, ki se ne peni in je narejena iz popolnoma naravnih sestavin- brez penilnih sredstev, fluorida in konzervansov. Poleg ajurvedske mešanice triphala zobna pasta vsebuje še neem, klinčke in veliko drugih zelišč v visoki koncentraciji.

Ayurdent – zobna pasta

Mila

Čista rastlinska mila iz naravnih olj za kremno milno peno in blagodejno nego. Vsebuje ajurvedske rastline in čista eterična olja s čudovitim vonjem.

Rastlinska mila

Šamponi, geli in losijoni

Šamponi Mahariši ajurvede, ki imajo BDIH certifikat, tvorijo popoln naravni kozmetični  sistem nege za lase.

Geli za tuširanje: so negujoči, narejeni iz originalnih ajurvedskih zelišč, cvetlic in sadežev.

Losijoni za telo : Vsebuje veliko najdragocenejših rastlinskih zakladov narave. Na naraven način postane kože mehka ter daje  prijeten občutek negovanosti.

Kreme in kozmetika

Privoščite si edinstveno izkušnjo nege svoje kože. Koristna  naravna kreme in olja, ki negujejo in vlažijo kožo ter dragocena zelišča, ki negujejo in jo prebujajo.

Glasba

Mahariši Gandarva Veda učinkovito aktivira najglobljo inteligenco duha in telesa, tako da nevtralizira napetost in ustvari sproščeno, mirno vzdušje.

Dišeče palčke

Dišeče palčke s svojo edinstvenim vonjem ustvarjajo pomirjujočo in prijetno vzdušje v vaših bivalnih prostorih. Uživate lahko v pomirjujočem vonju sandalovine, cvetličnega vonja vrtnice ali senzitivnega vonja Davna.

Knjige

Bagavadgita s komentarji Mahariši Maheš Jogija (prvih 6. poglavij) prevedena v slovenski jezik, Nebeška pojedina, avtorice Miriam Hospodar, prva kuharska knjiga s kuharskimi recepti v skladu z Mahariši Ajurvedo v slovenskem jeziku, ter tudi nekaj duhovne in znanstvene literature o Vedi v angleškem jeziku…

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!
visa mastercard
Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja