Obljubljamo Vam

Tradicionalno proizvodnjo: Mahariši Ajurveda izdelki so narejeni strogo po več stoletja starih formulah. Da je v izdelkih dosežen celoten potencial Ajurvedskega znanja so le-ti pogosto  izdelani po klasičnih pravilih.

Najboljše surovine:  Vse rastline so pobrane ob za njih najboljšem času in to ima zelo velik vpliv na njihov učinek. Po spravilu je vsak nabrana serija rastlin vestno testirana, presortirana in očiščena. Surovine, ki ne dosežejo naših standardov glede čistosti, zrelosti, ali učinkovitosti so zavržene.

Brez lažnih obljub: V kolikor pomembne surovine niso na voljo ali so slabše kvalitete se odločimo da proizvoda ne bomo proizvedli. Delujemo po načelu: Raje nečesa ne naredimo, če to ne moremo narediti kvalitetno.

Varstvo okolja: Ajurveda je Znanost o dolgoživosti, kar tudi pomeni da varujemo naravo, zdravje naših zaposlenih in naših strank. Kjer je le mogoče pridelamo rastline na lastni zemlji pod certificirano ekološko pridelavo. Rastline, ki so redke, pridelujemo selektivno zato da bi zaščitili raznolikost vrst. Embalaža je proizvedena iz kombinacije odpadnega papirja in škroba. V izogib opravljanju nepotrebnih transportnih poti opravimo čimveč proizvodnih procesov na enem mestu. Tudi na ta način pomagamo pri varovanju okolja.

Biološko pridelavo: Velik del naših izdelkov je na voljo v biološko certificirani obliki.

Naravna kozmetika: Naša kozmetika je zmes tradicionalnega Ajurvedskega znanja in sodobnih standardov. Vsebuje izključno visoko- kvalitetna naravna olja brez sintetičnih barvil ali dišav. To prepoznate po žigu odobritve “Controlled natural cosmetics”.

Dobro storitev: Vsako podjetje je tako dobro, kot je dobra njegova storitev. Veselimo se izpolnitve vaših želja. V kolikor nas ne dobite po telefonu, pustite svoje sporočilo na telefonski tajnici ali nam pišite. Odgovorili Vam bomo.

Varne izdelke zaradi dvojne kontrole: Naši lastni proizvodnji obrati v Indiji in dvojno kontroliranje kakovosti zagotavljajo čiste proizvode. Tako npr. vsako serijo izdelkov, ki so  izvoženi v Evropo, testiramo na usedlino pri neodvisnih laboratorijih, ki testirajo na odkrivanje vsebnosti pesticidov (herbicidov, insekticidov, fungicidov), mikrobov (bakterij, kvasovk, plesen, salmonela) in težkih kovin (svinec, kadmij, živo srebro, arzen). Ti testi v vsakem posameznem primeru upoštevajo evropske standarde in normative. Vaša varnost nam je zelo pomembna!

Na nas se lahko zanesete da Vam bomo tudi v prihodnosti nudili samo najboljše, najčistejše, ustrezno testirane in biološko certificirane proizvode.

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!
visa mastercard
Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja