Avtentičnost

Veliko ajurvedskih rastlin je ubranih na pobočjih Himalaje

Za vsakogar ki želi živeti zdravo življenje in zaupa čistosti narave je Mahariši Ajurveda zanesljiv spremljevalec za dosego celostnega zdravja in naravnega ravnovesja. Za proizvodnjo in dobavo najboljših Ajurvedskih proizvodov za sodobno življenje, uporabljamo tisočletja stara, avtentična znanja Ajurvedskega zdravstvenega sistema.

Gojenje in spravilo

Učinkovitost rastlin je zelo odvisna glede na letni čas, lunine cikle in glede na čas spravila. Vse rastline so pobrane ob za njih najboljšem času in to ima zelo velik vpliv na njihov učinek. Po spravilu je vsak nabrana serija rastlin vestno testirana, presortirana in očiščena. Surovine ki ne dosežejo naših standardov glede čistosti, zrelosti, ali učinkovitosti so zavržene. Vsi proizvodi, ki so uvoženi iz Indije pridejo od »Mahariši Ajurveda Products India« (MAP India). To nam omogoča trajnostno kontrolo in vzdrževanje kakovosti najvišje stopnje.

Original recepture

Vse recepture, formule, izbiro rastlin in proizvodnje procese nadzoruje Svet Vaidij – zbor ajurvedskih strokovnjakov. Svet Vaidij so ustanovili vodilni indijski strokovnjaki za Ajurvedo skupaj z Mahariši Maheš Jogijem leta 1983, med njimi:

V. M. Dwivedi: mednarodno priznan strokovnjak na področju Rasajan (Ajurvedskih zeliščnih in mineralnih pripravkov).

B. D. Triguna: svetovalec za Indijsko vlado in nekdanji predsednik Vseindijskega ajurvedskega kongresa – največje zdravniške zbornice na svetu, ki združuje preko 300.000 ajurvedskih zdravnikov. Znan tudi, kot najboljši vaidya za branje srčnega utripa

Balraj Maharishi: vodilni strokovnjak za Dravyaguno – Vedo o poznavanju in uporabi ajurvedskih rastlin.

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!
visa mastercard
Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja