Pomembna informacija

Prosim bodite pozorni na naslednjo pomembno informacijo o izdelkih

Izdelki Mahariši ajurvede so narejeni popolnoma v skladu z izvirnimi ajurvedskimi formulami in recepti, da bi z njimi dosegli največji uravnotežujoč učinek, kot ga opisuje ajurveda in njeni starodavni vedski teksti. V indijski kulturi je tradicionalno vedsko znanje priznana znanost, ki se prenaša iz roda v rod, poučuje in izvaja s strani priznanih ajurvedskih učenjakov, zdravnikov in terapevtov in ki ga aktivno promovira vladna telesa Republike Indije.

Starodavna ajurvedska učenja so utemeljena na načelih in pristopih, ki zahodni znanosti niso poznana. Ker se naša predstavitev ajurvedskih prehranskih dopolnil (rasajan) nanaša na znanje o Ajurvedi, ne dajemo nikakršnih trditev, ki bi prinašale učinek v pojmih zahodne znanosti. Posebej vidik harmonije in notranjega ravnotežja v posamezniku, nima ustrezne interpretacije v naši zahodni znanosti, iz česa lahko povzamemo, da veliko učinkov, ki jih opisuje Ajurveda nima dokazov v zahodni znanosti.

Kaj je ama?

Ama je izraz, ki se pogosto pojavlja v ajurvedskih tekstih. Dobeseden prevod besede ama je »neprebavljen«. V skladu z ajurvedskimi teksti, se Ama pojavi, če hrana, ki smo jo zaužili ni pravilno prebavljena. Do tega lahko pripeljejo slabe navade prehranjevanja ali šibak Agni (prebavni ogenj). Učenje Ajurvede opisuje Amo kot del odpadkov telesa, ki lahko škodljivo deluje na vse presnovne procese v telesu. Zahodna znanost ne pozna ustreznega izraza za besedo Ama.

Informacije o naših prehranskih dopolnilih

Prehranska dopolnila Mahariši ajurvede so narejena v skladu z tisočletja starimi ajurvedskimi formulami in recepturami iz ajurvedskih tekstov, ki so bile uporabljane od kar pomni človeštvo. Vendar s tem ne želimo namigovati, da so učinkovita z vidika alopatske medicine. Za zdravljenje bolezni se prosim obrnite na svojega zdravnika ali izučenega zdravnika ali zdravilca Mahariši ajurvede ali obiščite katero od priznanih ajurvedskih klinik Mahariši Ajurvede, na katerih delujejo zato posebej usposobljeni zdravniki.

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!
visa mastercard
Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja