Amrit Kalaš – najbolj slavna rasajana v ajurvedi

Amrit Kalaš komplet

Najbogatejše Ajurvedske rastline

Različna ajurvedska zelišča, koreninice in na soncu zorene sadeže ročno nabiramo in razvrščamo na 14 različnih področjih. Mahariši Amrit Kalaš vsebuje 42 različnih zelišč, sadežev ali korenini, vključujoč zelo redke ajurvedske rastline, ki se nahajajo v težko dostopnih deževnih gozdovi ali gorskih predelih Himalaje.

Celostne, ravnovesju podpirajoče sestavine Mahariši Amrit Kalaša so obširno opisane v tradicionalnih tekstih Ajurvede*.

Le te vključujejo tudi legendarne sestavine, kot so Haritaki in Amalaki katerih potenciale postopoma odkriva tudi Zahod.

Originalna receptura zahteva 250 stopenj pri izdelavi Mahariši Amrit Kalaša

V proces izdelave je vključeno več kot 250 časovno določenih stopenj, kot to zahteva originalna Ajurvedska receptura. Za 1kg paste MA 4 (Mahariši Amrit Kalaš pasta) je potrebno 22 kg surovin.

Usposobljeno osebje za najvišjo kvaliteto

Več kot 3000 zaposlenih je prestalo zelo skben trening in poučevanje s strani podjetja proizvajalca, da bi lahko:

  • Našli prave rastline in sadeže v divjini
  • Ubrali rastline v točno določenem zato predpisanem času, kar zelo močno izboljša kvaliteto same rastline.
  • Ubrali na točno določen predpisan način. Tako mora biti npr. Amalaki sadež ubran na pravi stopnji zorenja, ne pobran iz tal – kar je pogosto navada. Le pravilno ubrani sadeži so sprejeti za pripravo izdelkov v Mahariši Ajurvedi.
  • Sama priprava izdelkov je zelo skrbna, saj mora potekati na način, da se zadrži biološka inteligenca same rastline
  • Ročno ubrane in izbrane, tako da lahko izberemo le rastline najboljše kvalitete.

Osebje je tako izobraženo tudi v t.i. tehnikah zavesti Maharišijeve Vedske znanosti, kar dodatno pozitivno vpliva na razvito biološko inteligenco samih rastlin in procesa predelave le teh v izdelke..Najmodernejši, znanstveno podprti testi

Da končni izdelek izpolnjuje vse naše visoke standarde kvalitete je ta dolg proces izdelave  nadzorovan z najmodernejšimi kontrolami za kvaliteto, kot tudi s serijo znanstvenih raziskav.

Nedotaknjena moč narave

Uravnotežena sestava tega prehranskega dopolnila tvori temelj za obširne, ravnovesju podpirajoče lastnosti.(glej obvestilo na str. 6). Mahariši Amrit Kalaš vsebuje naravne sestavine, ki večinoma prihajajo iz certificiranega organskega kmetijstva in so brez umetnih konzervansov.

Starodavna modrost se sreča z moderno tehnologijo

Razmislimo za trenutek, kako so lahko  starodavni, dolgo izgubljeni originalni in avtentični recepti, razviti za Amrit Kalaš, uporabljeni širom sveta v enotni, visoki kvaliteti. Kako so bile sestavine opisane pred tisočletji? Kako so bile določeni časi žetve in tempreature priprave? Kako so bile določene potence v samih rastlinah?

Mahariši ajurveda je naredila pionirsko delo pri prevodih starodavnih ajurvedskih tekstov. Izkušeni Vaidye- ajurvedski zdravniki, zdravniki in raziskovalci iz celotne Indije, so raziskovali tradicionalne formule  za proizvodnjo Ajurvedskih prehranskih dopolnil več kot 30 let. Za obilne sadove njihovega dela gredo zasluge in zahvala njim, kakor tudi vsem modrecem in ajurvedskim učence, ki so stoletja prenašali ta znanja iz roda v rod, na način, da jih je današnja moderna zanost v celoti potrdila.  

Medsebojno dopolnjevanje in krepitev

Mahariši Amrit Kalaš je narejen iz dveh komponent, ki se se medsebojno dopolnjujeta in krePitta: sadno zeliščna pasta -MA 4 in zeliščne tablete MA 5. Za torej je priporočljivo, da se jih uživa skupaj. Sadno zeliščna pasta je na voljo tudi v obliki tablet brez sladkorja in medu pod imenom Amrit Kalaš brez sladkorja-MA 4 S. Zeliščna sestava tablet in paste je sicer ista. Namenjeni so ljudem, ki ne smejo ali ne želijo uživati sladkorja.

* Nekateri vidiki ajurvedskega znanja so utemeljeni na načelih in stališčih, ki se razlikujejo od zahodne znanosti poznane širšemu krogu ljudi, zato si prosim preberite pomembne informacije o izdelkih, ki smo jih zbrali za Vas

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!
visa mastercard
Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja