Bio pridelava

Biološka pridelava je pridelava rastlin na naraven način, brez dodajanja umetnih gnojil in škropljenja z nenaravnimi sredstvi. Na ta način se izognemo strupom, ki jih sicer v sebi kopičijo rastline gojene na konvencionalen način.

Na naraven način je kmetovanje prijetneje in bolj zdravo za kmeta

Veliko ljudi danes težko verjame v biološko pridelavo in sprva mislijo, da gre za neke vrste prevaro, s katero želijo ponudniki biološke prehrane svoje izdelke prodati čim dražje. To je daleč od resnice.

Bio pridelava se dejansko začne s človekovim samorazvojem. Ko se človek odloči, da v telesu ne bo več kopičil strupov, ker ga le-ti ovirajo pri boljšem počutju, dobrem delovanju in duhovnem razvoju, je dobesedno primoran poseči po čisti hrani ali čistemu zdravilu.

Cvetovi slezenovca se zlaga v peč za sušenje

V svoji osnovi je bolezen na različnih ravneh fiziologije in duha nakopičen stres (neskladje). Čistost in luč v rastlini je osnova za uspeh pri zdravljenju bolezni, saj luč in tema ne gresta skupaj. S prihodom luči tema izgine.

BIO IZDELKI so vzgojeni z veliko ljubezni

Z duhovno rastjo in odstranjevanjem stresa iz telesa se v človeku izboljšuje stopnja zaznavanja – človek prepozna kvaliteto subtilnejših ravni rastlin. Dejstvo je, da zdravilne rastline vzgojene na običajen način počasi izgubljajo svojo zdravilnost – po eni strani zaradi nečistosti (neskladje težko premaga neskladje), po drugi strani pa zato, ker se z nečistostjo izgublja občutek za finejše ravni rastline, torej prav za ravni, kjer je zdravilnost rastline bodisi oživljena, bodisi neoživljena.

Tako si rastlina in človek lahko pomagata na poti proti višjemu. Drug v drugemu gradita luč, ki oba brani pred temo bolezni.

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!
visa mastercard
Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja