Mahariši Maheš Jogi

“Življenje je blaženost”

Mahariši je razsvetljen modrec, ki je svoje življenje posvetil ustvarjanju družbe brez trpljenja. Takšna družba je osnovana na posameznikih, ki imajo v celoti razvit človeški potencial. Iz različnih vidikov življenja je ljudem predstavljal Celotno znanje vseh naravnih zakonov – Vedo, s ciljem v vsakem od nas oživiti Brahmi četano – zavest enosti, zavest trajnostno oživljenje blaženosti, v kateri živijo vsi zakoni Narave. V tem stanju zavesti človek popolnoma spontano živi vsemu življenju podpirajoče življenje. Njegovo delovanje neguje vsak vidik stvarstva, vsak njegov korak je podprt z neskončno razvojno močjo naravnega zakona.

Mahariši je predvsem znanstvenik. Dejal je:

“Skozi okno znanosti vidim dobo razsvetljenja”

Tako je danes po celem svetu cenjen kot vodilni znanstvenik na področju razvoja zavesti. Uspelo mu je popolnoma obnoviti tisočletja staro, vendar napačno razumljeno vedsko literaturo, saj je v popolnosti pojasnil tako njen teoretični kot tudi praktični pomen in jo tako predstavil v obliki popolne znanosti o zavesti.

Maharišijeva vedska znanost in tehnologija razvija poln potencial Naravnega zakona v človekovi zavesti, kar je osnova za izboljšanje vseh vidikov posameznikovega življenja.

Človeštvu je ponudil zelo celovit pristop k zdravju imenovan Maharišijev Vedski pristop k zdravju. Več o tem preberite v Celostnem zdravju

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!
visa mastercard
Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja