Mahariši ajurveda

Gora Kailaš kot simbol nesmrtnosti in dolgega življenja

Vedski modrec Mahariši Maheš Jogi je skupaj z vodilnimi ajurvedskimi strokovnjaki na svetu, ustanovil Mahariši Ajurvedo. Znanja iz starodavne

vedske literature ajurvede in znanja tradicij družin, ki so ohranila pristnost njene uporabe in ki so bila stoletja razdrobljena, je predstavil v novi celostni luči popolne znanost za sodobnega človeka.

Oživitev medicine temelječe na zavesti

Poleg izredne strukturiranosti in oživljenosti starodavnih znanj, pa je prava moč Mahariši ajurvede v oživljanju najbolj pomembnega vidika ajurvede, to je zavesti. Mahariši je znan kot največji strokovnjak razvoja zavesti današnjega časa in njegova znanja o oživljanju tega najbolj osnovnega vidika življenja, so tista, ki naredijo Mahariši ajurvedo tako popolno in tudi tako drugačno od vseh ostalih oblik ajurved.

Ajurveda Amritanam
Ajurveda je za nesmrtnost

Znan rek »Ajurveda Amritanam« pomeni »Ajurveda je za tiste, ki želijo nesmrtnost«, lahko dobi pravi pomen le, če je ajurveda utemeljena na znanju utemeljenem na zavesti­­.

Ker v zavesti vsakega od nas je njen pravi dom in v zavesti vsakega od nas je skrita nesmrtnost, kot seme, ki je še zaprto in čaka svoj čas da vzklije.

Več o tem preberite v Celostnem zdravju

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!
visa mastercard
Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja