Naturoteka Muljava

Naturoteka Muljava se nahaja v centru Bomax, Muljava 22 A, Muljava
1295 Ivančna Gorica.
Muljava je majhna vas dva kilometra oddaljena od Ivančne Gorice, manjšega mesta tik ob avtocesti Ljubljana – Novo mesto. Najdete nas v prostorih centra spodaj levo (na tej sliki).

DELOVNI ČAS NATUROTEKE MULJAVA

PON – ČET od 8:30 – 14:30
PET od 8:30 – 12:00
Vikendi in prazniki zaprtoTelefon: 01/320-17-80
Email: info@plavica.si

KAKO NAS NAJDETE:

Prihod iz smeri Ljubljane: Po avtocesti za smer Novo mesto (Zagreb) približno trideset kilometrov. Na izvozu Ivančna Gorica zapustite avtocesto. Takoj po izvozu zavijete levo – smer Črnomelj, Žužemberk, ter nadaljujete pot približno štiri kilometre po glavni cesti. Vas Muljava je prva večja vas na poti, prostori podjetja Plavica se nahajajo v centru Bomax, ki je v centru vasi tik ob glavni cesti na levo. V bližini se nahaja tudi legendarna gostilna pri Obrščaku, ki jo poznamo iz Jurčičevega romana Deseti brat. Iz Ljubljane boste potrebovali približno trideset minut umirjene vožnje do nas.


Prihod iz smeri Novega mesta
: Po avtocesti za smer Ljubljana približno petintrideset km. Na izvozu Ivančna Gorica zapustite avtocesto. Takoj po izvozu pridete na krožno križišče. Sledite smeri levo: Črnomelj, Žužemberk, ter nadaljujete pot približno štiri kilometre po glavni cesti. Vas Muljava je prva večja vas na poti, prostori podjetja Plavica se nahajajo v centru Bomax, ki je v centru Vasi tik ob glavni cesti na levo. V bližini se nahaja tudi legendarna gostilna pri Obrščaku, ki jo poznamo iz Jurčičevega romana Deseti brat. Iz Novega mesta boste potrebovali približno trideset minut umirjene vožnje do nas.

V naših prodajalnah najdete vse izdelke, ki jih prodajamo, in sicer:

Domači izdelki Plavica: paste, čaji, mazila, kapljice, tinkture, olja, knjige, sirupi, glina, bomboni, hrana

Izdelki Mahariši ajurvede: Rasajane – prehranska dopolnila, paste, sirupi, olja, napitki, ajurvedski čaji, začimbe,  kozmetika, zobne paste, mila, šamponi, masažna olja, aroma olja, balmi, palčke, mazila, posamezne ajurvedske rastline, gandharva veda glasba, hrana, knjige

Oglejte si 3600 fotografije zunanjosti in notranjosti prodajalne:

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!
visa mastercard
Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja