Ajurvedska zaščita za viruse

Predstavljamo Vam paket za ajurvedsko zaščito pred virusi.

AJURIMUN – PROTEKT PAKET

PAKET AJURIMUN – PROTEKT, je namenjen preventivni zaščiti pred virusi. Varno ga lahko uživajo odrasli in otroci, otroci 2-4 let uživajo 1/4 doze in 4-10 let uživajo 1/2 doze. Poleg izdelkov v tem paketu so priložena tudi natančna navodila o uporabi in nasveti kako lahko dvignemo naš imunski sistem s prehrano in rutino. Priložena je tudi telefonska številka našega strokovnjaka kamor se lahko obrnete za nasvet, v kolikor potrebujete dodatne informacije ali če zbolite. V primeru da zbolite in se želite ajurvedsko dodatno okrepiti imamo pripravljene tudi dodatne izdelke, ki Vam bodo v pomoč pri prebolevanju bolezni.

Izdelki v paketu

Amrit Kalaš

Amrit kalaš predstavlja biser v Mahariši ajurveda paleti. 6 mesecev priprave, 42 zelišč, 250 korakov, starodavna receptura, nedotaknjena moč narave. Je daleč najboljši imunostimulans na trgu (potrjeno z znanstvenimi raziskavami) kar pomeni da poveča moč vašega imunskega sistema, ki je glavna obramba pred virusi. Znanstvene raziskave so pokazale, da je Amrit eden najmočnejših antioksidantov in da je njegova sposobnost nevtraliziranje škodljivih kisikovih prostih radikalov od 100 do 1000 x močnejša od bolj poznanih antioksidantov kot sta vitamin C in vitamin A. Poleg tega je preverjena zaščita za Vaša dihala. Preberi več tem…

Trifala

Trifala je najboljši preparat (najbolj poznan in najučinkovitejši) za čiščenje telesa in krepitev prebave in prebavnega ognja. Ajurveda uči, da je moč imunskega sistema neposredno odvisna od moči prebavnega ognja. Trifala, kot se preparat tudi imenuje, dobesedno pomeni trije sadeži, in sicer so v njej sadeži Haritaki, Amalaki, Bibhitaki. Le ti očistijo našo prebavo – razstrupijo celoten prebavni trakt. Tako močno okrepijo naš prebavni ogenj in s tem imunski sistem. Ker je spomlad pred našimi vrati in v ajurvedi velja, da je spomlad najboljši čas za čiščenje telesa, je ta preparat zelo priporočljiv za preventivno delovanje tudi, če nimate želje po zaščiti pred virusi ampak bi se želeli samo dobro počutiti in odpraviti nečistoče, ki so nastale z zimo.

Nasveti

Ob nakupu brezplačno dobite tudi majhno brošuro z ajurvedskimi nasveti, kaj lahko naredite, da se dobro zaščitite pred virusi in v primeru da zbolite, kako se čim bolje spopadete z boleznijo.

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!
visa mastercard
Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja