Pravila kluba

Pravila izdaje in poslovanja s kartico Kluba Zvestobe Plavica

Kartica zvestobe

Izdajatelj Kartice

Kartico Kluba Zvestobe Plavica izdaja podjetje Plavica d.o.o.

Včlanitev

Vsak, ki izpolni pristopno izjavo na enem od prodajnih mest ali na spletni strani

www.plavica.si/klub-zvestobe/prijavnica

si pridobi kartico Kluba zvestobe Plavica.

Kartico lahko uporabi takoj, saj si s pristopom v klub takoj pridobi 10 % popust na enkratni nakup v eni naših poslovalnicah ali pri nakupu po telefonu.

Izračun ugodnosti

Kartica ugodnosti deluje po načelu vrednosti določenega nakupa, in sicer deluje po spodnjem bonitetnem sistemu.

ZNESEK % POPUSTA 
0-49,992%
50-99,994%
100-149,996%
150->10%

Akcije in popusti se med seboj ne seštevajo, ter se izključujejo.

Sprejem pravil izdaje in poslovanja s kartico Kluba Zvestobe

Imetnik kartice z oddajo popolne pisne vloge ali z izpolnitvijo formularja na spletni strani:

www.plavica.si/klub-zvestobe/prijavnica

sprejema pravila poslovanja s kartico.

Izguba ali kraja kartice

Izgubo ali krajo kartice lahko prijavite neposredno na sedežu podjetja Plavica d.o.o. , Muljava 22a, 1295 Ivančna Gorica ali po telefonu 031 304 970. Izdajatelj vam bo najkasneje v 30 dneh po prejemu prijave poslal novo kartico. Vse ugodnosti iz izgubljene ali ukradene kartice se prenesejo na novo. Stara kartica se blokira in postane neuporabna.

Veljavnost kartice

Kartica ugodnosti velja v vseh poslovalnicah podjetij Plavica d o.o., ter Narava zdravi d o.o.. Za uveljavljanje ugodnosti Kluba zvestobe Plavica je kartico potrebno predložiti pred vsakim nakupom na blagajni v naših poslovalnicah ali pa po telefonu povedati na katero ime je pisana kartica oz. povedati njeno številko. Poznejši vpis nakupa ni mogoč, prav tako ni mogoče pozneje izkoristiti popustov in drugih ugodnosti. Kartica Kluba Plavica je napisana na določeno ime, ni prenosljiva in jo lahko uporablja le njen imetnik.

Odpoved

Kartica se izda za nedoločen čas, imetnik pa jo lahko kadarkoli in brez navedenih vzrokov pisno odpove. Kartico mora odpovedati s pisno priporočeno pošiljko, skupaj s pisno odpovedjo, pa mora vrniti tudi kartico. Takrat ko podjetje Narava zdravi d o.o. ali Plavica d o.o., prejmeta odpoved, ta začne tudi veljati. Podjetje, ki je izdalo kartico lahko kartico kadarkoli brez navedbe razlogov odpove z navadno poštno pošiljko. Imetnik kartice ima pravico ugodnosti ki jih ima na kartici uveljaviti v roku 2 mesecev, po tem roku pa ugodnosti propadejo.

Novice in varstvo podatkov

Imetnik kartice, ki ne želi prejemati posebnih ponudb se lahko odjavi od vseh oblik obveščanja. Imetnik kartice se zaveže, da bo sproti obveščal izdajatelja kartice o vseh morebitnih spremembah naslova, imena ali drugih podatkov, ki so pomembni za uporabo kartice. Varstvo osebnih podatkov Izdajatelj se obvezuje, da bo pridobljene osebne podatke zavaroval v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov.

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!
visa mastercard
Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja