FB skupina

Pozdravljeni,

Evo in se je začelo. Spodaj najdete zelen gumb, in s klikom nanj boste pristali na prijavni strani Facebook skupine DETOX 2021. Kliknite na GUMB in se pridružite FB SKUPINI. V kolikor niste vešči delati z računalnikom so v nadaljevanju natančna NAVODILA, kako se pridružite skupini.

NAVODILA ZA PRIJAVO NA FB SKUPINO

Takoj ko kliknete na zgornji gumb: KLIK do FB skupine, Vas link popelje na FB Stran te skupine, kjer kliknite gumb PRIDRUŽI SE SKUPINI.

DETOX DOPIS-VELIKI PAKET

Takoj ko kliknete na zgornji gumb: KLIK do FB skupine, Vas link popelje na FB Stran te skupine, kjer kliknite gumb PRIDRUŽI SE SKUPINI. Če slučajno niste še prijavljeni v Facebooku, potem Vas bo Facebook najprej opomnil, da se prijavite. V kolikor niste še nikoli bili prijavljeni na Facebooku, potem si morate ustvariti račun popolnoma na novo.

Ko kliknete gumb PRIDRUŽI SE SKUPINI se pojavi okno, ki Vas obvešča, da Vaša zahteva čaka na odobritev. Hkrati se odprejo okna za tri vprašanja. Z odgovori na ta tri vprašanja, boste pospešili svojo prijavo. Ko odgovorite na vprašanja kliknite GUMB POŠLJI.

SEDAJ SE ODPRE OKNO S TREMI VPRAŠANJI. ODGOVORITE NANJE; DA VAS LAHKO POTRDIMO V SKUPINO

Sedaj počakajte da Vam administratorji strani odobrijo Vašo zahtevo za pridružitev k skupini.

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!
visa mastercard
Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja