WEBINAR navodila

Na spodnjem gumbu najdete link na 1. webinar. S klikom na gumb se bo odprla aplikacija Zoom. V kolikor ste nevešči nameščanja aplikacij je pod gumbom VIDEO, v katerem je na preprost način razloženo, kako naložimo aplikacijo oz. kako poteka prijava. V nadaljevanju na tej strani je naslednji video posnetek, ki na preprost način razloži, kako zoom aplikacijo uporabljamo, ko smo enkrat že prijavljeni. Močno Vas vzpodbujamo da se udeležite predavanja v živo, ne bojte se računalnika. Predavanja na daljavo postajajo nova realnost in prej ko se soočite z njo, prej boste lahko naredili spremembe v svojem življenju. Tako, da samo pogumno.

NASLEDNJE PREDAVANJE JE V ČETRTEK 8.aprila ob 20h. Mi bomo odprli webinar že 15 min prej, tako se boste lahko priklopili že prej in boste imeli kar nekaj časa, da odpravite težave. 15 min prej se bo vrtel video, kako uporabljati zoom. Priporočamo ogled za lažjo uporabo.


OGLEJTE SI VIDEO: KAKO NALOŽIMO APLIKACIJO ZOOM

Pozor, video je posnet za lanski webinar Nov začetek z Vesno, zato glejte samo postopek prijave. Poleg tega boste morali po prijavi počakati v t.i. čakalnici (Waiting room), kar v bistvu samo pomeni da po tistem ko se prijavite samo počakate, da Vas potrdimo za ogled)


OGLEJTE SI VIDEO: KAKO UPORABLJAMO APLIKACIJO ZOOM

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!
visa mastercard
Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja