AJURVEDA DETOX AKCIJA

cena z DDV 134,90 
Vprašajte o izdelku
X

Imate vprašanje o izdelku?
Vprašajte našega strokovnjaka  Opis

  V AJURVEDA PAKETU te akcije Vam ponujamo 4 različne ajurvedske preparate – rasajane – zeliščne pomlajevalne tabletke, ki bodo globinsko prečistile vse vidike Vašega telesa: jetra, kri, sečila, ledvica, metabolizem, maščobe, znojne žleze in prebavila skupaj s črevesjem. Vse rasajane delujejo kot pomlajevalno sredstvo in revitalizator za telo. Prebujajo Agni – prebavni ogenj na vseh ravneh našega telesa in pomagajo pri ustvarjanju Ođasa – vitalne življenjske substance.

  Poleg tega Vam ponujamo paket BIO Hrane: Mung dahl in ghee, vir zdravih beljakovin, ki imajo odlično prečiščevalno moč in so sestavni del vsakega pravega Ajurvedskega detoxa.

  Prejeli boste tudi Brošuro s celotnimi navodili za čiščenje. V kolikor Vam je ONLINE izobraževanje tuje, boste našli v brošuri napotke in recepte za ajurvedski detox, opis rasayan v detoxu in priporočila kako jih jemljemo.

  V tokratni posebni akciji Vam ponujamo eno ogroomno množico bonusov – brezplačnih daril.
  Če danes naročite paket, dobite poleg vseh izdelkov in hrane, ki jih potrebujete za AJURVEDSKI DETOX in knjižice z navodili tudi ogromno daril- bonusov, v celotni vrednosti preko 100 EUR

  Kot darilo boste prejeli:

  Olje pegastega badlja – najbolj učinkovit odstranjevalec strupov in zaščitnik Vaših jeter

  Bio Čaj Mladost – čaj narejen po starodavni recepturi menihov in izboljšan pod taktirko zeliščarja Jožeta Majesa za čiščenje z domačimi zelišči

  WEBINAR z DR. ARCHANO MUNOT, kjer bo zdravnica predstavila poglobljen pomen in skrivnosti AJURVEDSKEGA DETOXA.

  IN SEDAJ TISTO NAJBOLJ DRAGOCENO: TEČAJ AJURVEDSKI DETOX – 5 modulov ONLINE izobraževanj in 37 lekcij v obliki video vsebin, ki Vas popeljejo na enostaven, hiter in lahko razumljiv način skozi celostno razumevanje ajurvedskega detoxa. S končanjem tega kratkega tečaja boste razumeli na kakšen način lahko očistite svoje telo strupov za vsa leta, ki so pred Vami.

  WEBINAR– Vprašanja in odgovori o DETOXU –v tem webinarju bomo za tečajnike odgovorili na vsa vprašanja in dvome, ki se bodo pojavila med izvajanjem detoxa.

  15% popust na AJURDETOX paketke za čiščenje oz Ajurvedske rasajane

  Poleg naštetega bomo udeležencem tečaja omogočili spremljavo preko emaila. Vsak udeleženec tečaja bo prejel email in telefon, na katerega bo lahko zastavil vprašanja povezana z detoxom kvalificiranemu terapevtu Mahariši ajurvede

  Vrsta izdelka: Prehransko dopolnila, čajna mešanica, brošura,izobraževanje
  Starostna skupina: za odrasle
  Vsebina: ONLINE TEČAJ AJURDETOX - 5 modulov, 37 lekcij, AJURVEDA DETOX RASAJANE, 24/7 VODENJE SKOZI ZAPRTO FB SKUPINO + DARILA: ČAJ MLADOST 100g, OLJE PEGASTEGA BADLJA 100ml, DETOX KNJIŽICA, BIO RUMENA LEČA, 500g, BREZPLAČNA POŠTNINA
  Shranjevanje: V temnem in hladnem prostoru, nedosegljivo otrokom
  Proizvajalec: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec
  Odgovorna oseba: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec, Tel:+38617886815
  Splošno opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 oC. Nekateri vidiki ajurvedskega znanja so utemeljeni na načelih in stališčih, ki se razlikujejo od zahodne znanosti poznane širšemu krogu ljudi, zato si prosim preberite pomembne informacije, ki smo jih zbrali za Vas.