Ajurdent Mild

cena z DDV 1,03 5,76 

Ajurvedska zobna pasta milejšega okusa

Vprašajte o izdelku
X

Imate vprašanje o izdelku?
Vprašajte našega strokovnjaka  Opis

  Zobna pasta, ki se ne peni in je narejena iz popolnoma naravnih sestavin- brez penilnih sredstev, fluorida in konzervansov. Ajurvedska zobna pasta, ki vsebuje samo najboljše naravne sestavine in visoko koncentracijo 21 ajurvedskih zelišč. Olje trigale, neema in klinčkov so blagodejne za zobe. Olje poprove mete daje dolgotrajen svež dah.Za vse sestavine je znano da negujejo zobe. Olje poprove mete omogoča dolgotrajen svež dah.. Mini tuba zobne paste (10 ml) kot tester ali kot pakiranje namenjeno za potovanje, je primerna za v vsako torbico. Primerna je tudi za vegane.
  Ne vsebuje glutena.
  Izdelek ima BDIH/COSMOS NATURAL pečat za certificirano naravno kozmetiko.
  Za navodila o uporabi, kliknite okno Navodila.

  Vrsta izdelka: Kozmetični izdelek - zobna zeliščna ajurvedska pasta
  Starostna skupina: za vse starostne skupine
  Uporaba: Za umivanje zob. Zobe si umivamo običajno zjutraj in zvečer, dodatno pa po vsakem zaužitju hrane. Za zdravje dlesni in zob je priporočljivo temeljito drgnjenje dlesni in zob.
  Pakiranje: 75 ml, 10ml
  Vsebina: zobna zeliščna pasta
  Proizvajalec: Maharishi Ayurveda India
  Odgovorna oseba: Maharishi Ayurveda Products Europe B.V., Veldweg 33, 6075 NL Herkenbosch, The Netherlands, Nizozemska
  Dobavitelj: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec, Tel:+38617886815
  Dicalcium phosphate dihydrate, Sorbitol, Aqua, glycerin, Silica, mineral calcium carbonate, Chondrus crispus extract, Sodium silicate, Mentha spicata herb oil, Menthol, Quercus infectoria gall extract, Terminalia chebula fruit extract, Terminalia belerica fruit extract, Emblica officinalis fruit extract, Barleria prionitis extract, Piper longum fruit extract, Glycyrrhiza glabra root extract, Albizzia lebbeck bark extract, Mentha piperita oil, Zingiber officinale root extract, Mimusops elengi bark extract, Salvadora persica root extract, Azadirachta indica bark extract, Symplocos racemosa bark extract, Acacia catechu bark extract, Citrus limon peel oil, Eucalyptus globulus leaf oil, Eugenia Caryophyllus flower oil, Linalool, Citral, Limonene
  Splošno opozorilo: Visoko koncentrirano. Ne vsebuje kemičnih sredstev za penjenje ali flora. Ne vsebuje glutena.Samo za zunanjo uporabo.

  Ajurvedsko znanje

  Nekateri vidiki ajurvedskega znanja so utemeljeni na načelih in stališčih, ki se razlikujejo od zahodne znanosti poznane širšemu krogu ljudi, zato si prosim preberite pomembne informacije, ki smo jih zbrali za Vas.