Digest

MA 927
cena z DDV 24,15 

Za prijetno počutje po jedi in odličen Agni

Vprašajte o izdelku
X

Imate vprašanje o izdelku?
Vprašajte našega strokovnjaka  Opis

  Se prenajedate? Se počutite siti ali pa vas napenja? Močna prebavna moč je dobra za um in telo. Digest je prehransko dopolnilo iz izbranih zelišč in začimb. Vsebuje zeliščne sestavine, kot so rimska kumina, granatno jabolko in slavno ajurvedsko kombinacijo imenovana trikatu. Priporočljivo je, da ga zaužijete tudi po obilnem obroku.
  V Ajurvedi je prebavni ogenj (Agni) še posebno pomemben za naše zdravje, saj je ključen za zagotavljanje dobre prebave. V smislu tega učenja prehransko dopolnilo Digest podpira dober Agni, vendar je milejše kot Digest special *
  Za navodila o uporabi, kliknite okno Navodila.

  Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo - zeliščne ajurvedske tabletke
  Starostna skupina: Za odrasle in otroke po 4 letu starosti
  Uporaba: Odrasli: 2x dnevno 1 tbl. Otroci: 4-12 let, polovica odrasle doze. Prehransko dopolnilo je najbolje zaužiti na prazen želodec približno 30 min pred obrokom (kosilo, večerja) z malo vode ali slanega lassija (en del jogurta 6-8 delov vode in malo soli). Če imate močan apetit uživajte preparat cca 30 min po obroku, pri oslabelem apetitu pa lahko podvojite doze in uživate pred obrokom. Ob zelo slabem apetitu lahko tabletek grizljate med obrokom.
  Nasvet ob uporabi: dobro prežvečenje hrane spodbudi encime v prebavnem traktu
  -- obroki naj bodo ob enakem času
  -- jejte v mirnem okolju in se posvetite samo hrani
  Če jemljemo skupaj z prehranskim dopolnilo Aci-Balance (MA 575), vzamemo Aci-Balance(MA 575) pred obrokom in Digest (MA 927) pol ure po obroku.
  Pakiranje: 30g
  Vsebina: 60 tbl po 0,5g
  Shranjevanje: v temnem prostoru pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom
  Proizvajalec: Maharishi Ayurveda India
  Odgovorna oseba: Maharishi Ayurveda Products Europe B.V., Veldweg 33, 6075 NL Herkenbosch, The Netherlands, Nizozemska
  Dobavitelj: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec, Tel:+38617886815
  trsni sladkor, navadna kumina, punica granatum, kumin, acacia arabica, dolgozrnati poper, pravi ingver, črni poper, kardamom, sodii chloridum, cimet, sodii chloridum nigrum, citrus aurantifolia, ferula narthex
  Splošno opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 oC.

  Ajurvedsko znanje

  Nekateri vidiki ajurvedskega znanja so utemeljeni na načelih in stališčih, ki se razlikujejo od zahodne znanosti poznane širšemu krogu ljudi, zato si prosim preberite pomembne informacije, ki smo jih zbrali za Vas.