PAKET DETOX TRADICIONAL

cena z DDV 56,90 
Vprašajte o izdelku
X

Imate vprašanje o izdelku?
Vprašajte našega strokovnjaka  Opis

  KAJ VSE BOSTE PREJELI V PAKETU TRADICIONALNI DETOX

  Preverjen program tradicionalenag detoxa na tisočih v Sloveniji
  PAKET zeliš in zeliščnih pripravkov ter ON-LINE izobraževanj za DETOX KOT BONUS.

  V paketu najdete:

  PROGRAM TRADICIONALNEGA DETOXA z domačimi izdelki iz zdravilnih rastlin, preverjen s strani tisočih zadovoljnih Slovencev
  KAPLJICE HEPA 100 ml: Brezalkoholne kapljice za celovito in popolno očiščenje Vaših jeter in krvi, narejene po receptu Jožeta Majesa iz tradicionalnih slovenskih zdravilnih rastlin poznanih po zdravilnem delovanju na jetra.
  OLJE PEGASTEGA BADLJA 100 ml : najbolj učinkovit odstranjevalec strupov in zaščitnik Vaših jeter iz pegastega badlja, pripravljen po tradicionalni metodi, poln silimarinov, ki preprečujejo strupom vstop v jetrne celice, odstranjujejo strupene snovi in spodbujajo obnavljanje poškodovanih jetrnih celic.
  KNJIŽICA POMLADNI DETOX: v njej boste dobili vse napotke, kako se na pomlad lahko očistite, veliko znanja zakaj je čiščenje dobro ter kako lahko postopek ponovite v jeseni. V knjižici je tudi veliko receptov za jedi, ki jih lahko pripravljate med DETOXOM.

  PLUS ZA DARILO DOBITE TE NEVERJETNE BONUSE

  BONUS: BIO ČAJ MLADOST 100 g: Čaj narejen po starodavni recepturi menihov in izboljšan pod taktirko Jožeta Majesa, iz rastlin kot sta kopriva, rman, regrat, trpotec. Čaj med drugim odstranjuje holesterol, topi maščobno tkivo in prečiščuje globoko naša tkiva.

  BONUS: ON-LINE TEČAJ – TRADICIONALNI DETOX* – V tečaju boste dobili široko razumevanje pomena detoxa za naše telo, tako da bo predstavljeno, kako se ustvarjajo nečistoče v telesu, njihovi vzroki in kako se skozi začaran krog stresa razvijejo bolezni.
  Razložene bodo tradicionalne rastline za detox in njihovo učinkovanje, ter pravila in diete, ki jih moramo upoštevat med detoxom. Predstavljenih bo 7 pravil detoxa.

  BONUS: AJURVEDSKE TABLETKE TRIFALA – 14 tbl , Trifala pomaga pri izločanju maščob in strupov iz telesa. Deluje kot globinski sesalec, ki hkrati neguje naša globlja tkiva.

  BONUS: BREZPLAČNA POŠTNINA

  * Nakup tečaja traja za obdobje 1 leta

  Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo, čajna mešanica
  Starostna skupina: za odrasle
  Vsebina: Zeliščne kapljice HEPA 100ml, Čaj BIO MLADOST 100g, Olje pegasti badelj 100g, Trifala 14 tbl, BROŠURA: POMLADNI DETOX, BREZPLAČNA POŠTNINA
  Shranjevanje: V temnem in hladnem prostoru, nedosegljivo otrokom
  Proizvajalec: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec
  Odgovorna oseba: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec, Tel:+38617886815
  Splošno opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 oC. Nekateri vidiki ajurvedskega znanja so utemeljeni na načelih in stališčih, ki se razlikujejo od zahodne znanosti poznane širšemu krogu ljudi, zato si prosim preberite pomembne informacije, ki smo jih zbrali za Vas.