Ajurvedski pregled

V organizaciji Inšituta za ajurvedo v Sloveniji potekajo redni ajurvedski pregledi z branjem srčnega utripa (Nadi Vigyan-starodavna tehnika Vedske civilizacije), ki jih izvaja zdravnik Mahariši ajurvede dr. Rajat Sharma iz New Delhija po ON-LINE povezavi. Več o zdravniku >>>>>>

Ajurvedski zdravniki so ljudje, ki končajo šolanje za zdravnika, ki je dopolnjeno z znanji ajurvede – najstarejše naravne medicine na zemlji.

Ajurvedski pregled običajno traja 45 min – 1 ure. Na njemu bo na pregledu prisoten terapevt, ki bo skozi opazovanje in otip srčnega utripa sporočil vse potrebne informacije zdravniku Mahariši Ajurvede, na podlagi česa Vam bo zdravnik svetoval ustrezno prehrano, rutino, ajurvedske tehnike ter prehranske dodatke Mahariši ajurvede, ki so Vam v pomoč pri vzdrževanju Vaše vitalnosti in zdravja. Več o branju srčnega utripa >>>>>>

PREVAJANJE

Na pregledu bo poleg zdravnika, ki bo prisoten z ON-LINE povezavo prisoten še usposobljen terapevt Mahariši ajurvede, ki Vam tudi prevede vse, kar pove zdravnik in pomaga k boljšemu razumevanju samih terapij.

Na pregledu dobite v pisni obliki razpredelnico z natančnimi navodila, katera hrana, rutina, terapije, napitki, začimbe in prehranski dodatki se Vam svetujejo.

RAZPORED PREGLEDOV

Ajurvedski pregledi bodo potekali vsak četrtek v Naturoteki na Muljavi, ob naslednjih terminih:

8:30-9:30
9:30-10:30
11:30-12:30
12:30-13:30

Daljši pregled traja 45 min in stane 100 EUR. Predplačilo je obvezno.

REZERVIRAJTE SI TERMIN

Če želite podrobna navodila si oglejte Video z navodili na tej povezavi >>>>>>

Na spodnjem koledarju si lahko rezervirate termin tako, da izberete dan na koledarju ter spodaj desno termin, ki si ga želite. Mimogrede: na naslednji mesec se pomaknite z klikom na dvojno puščico v zgornjem desnem kotu koledarja. Ko kliknete na dan na koledarju se običajno bodisi ne izpiše nič-to pomeni da so vsi termini prosti, bodisi vidite, ko ste s kurzorjem na koledarju termine, ki so že zasedeni. V vsakem primeru so v spodnjem desnem kotu še prosti termini. Rdeče obarvana polja pomenijo, da je ta dan že zaseden. Sedaj vpišite svoje podatke (bodite pozorni da bodo natančni in pravilni) ter kliknete POŠLJI. Dobili boste email z navodili, kako lahko rezervacijo dokončate. V primeru težav z naročanjem si poglejte spodnje kontakte in nas kontaktirajte.

Calendar is loading...
-
Na voljo
 
-
Rezervirano
 
-
Na čakanju

POMEMBNO OBVESTILO

Ker se lahko zgodi da so v tem trenutku vsi termini zasedeni, se lahko prijavite v čakalno vrsto. Ljudje iz čakalne vrste imajo dejansko možnost pregleda, saj vsake toliko nekdo odpove in v takšnem primeru Vas potem obvestimo o razpoložljivem terminu.

KONTAKT

Pomoč pri naročanju

Email: pisarna@plavica.si, tel: 040 797 604

Informacije povezane s pregledom

Email: info@plavica.si, tel: 070 995 628

Z NAMI NAKUPUJETE VARNO!
visa mastercard
Varnost podatkov Dostava Pogoji poslovanja