Ajurdent Classic

cena z DDV 1,03 5,76 

Ajurvedska zobna pasta močnejšega okusa

Vprašajte o izdelku
X

Imate vprašanje o izdelku?
Vprašajte našega strokovnjaka  Opis

  Zobna pasta, ki se ne peni in je narejena iz popolnoma naravnih sestavin- brez penilnih sredstev, fluorida in konzervansov. Ajurvedska zobna pasta, ki vsebuje samo najboljše naravne sestavine in visoko koncentracijo 20 ajurvedskih zelišč. Poleg ajurvedske mešanice triphala zobna pasta vsebuje še neem, klinčke in veliko drugih zelišč v visoki koncentraciji. Za vse sestavine je znano da negujejo zobe. Olje poprove mete omogoča dolgotrajen svež dah.. Mini tuba zobne paste (10 ml) kot tester ali kot pakiranje namenjeno za potovanje, je primerna za v vsako torbico. Primerna je tudi za vegane.
  Izdelek ima BDIH/COSMOS NATURAL pečat za certificirano naravno kozmetiko.
  Za navodila o uporabi, kliknite okno Navodila.

  Vrsta izdelka: Kozmetični izdelek - zobna zeliščna ajurvedska pasta
  Starostna skupina: za vse starostne skupine
  Uporaba: Za umivanje zob. Zobe si umivamo običajno zjutraj in zvečer, dodatno pa po vsakem zaužitju hrane. Za zdravje dlesni in zob je priporočljivo temeljito drgnjenje dlesni in zob.
  Pakiranje: 75 ml, 10ml
  Vsebina: zobna zeliščna pasta
  Proizvajalec: Maharishi Ayurveda India
  Odgovorna oseba: Maharishi Ayurveda Products Europe B.V., Veldweg 33, 6075 NL Herkenbosch, The Netherlands, Nizozemska
  Dobavitelj: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec, Tel:+38617886815
  Dicalcium phosphate dihydrate, Sorbitol, glycerin, water, mineral calcium carbonate, Silica, Mentha spicata herb oil, Mentha piperita oil, Quercus infectoria gall extract, Terminalia chebula fruit extract, Chondrus crispus extract, Terminalia belerica fruit extract, Emblica officinalis fruit extract, Barleria prionitis extract, Glycyrrhiza glabra root extract, Piper longum fruit extract, Albizzia lebbeck bark extract, Zingiber officinale root extract, Mimusops elengi bark extract, Salvadora persica root extract, Azadirachta indica bark extract, Symplocos racemosa bark extract, Sodium silicate, Eugenia Caryophyllus flower oil, Acacia catechu bark extract, Menthol, Thymol, Limonene, Linalool, Farnesol, Isoeugenol
  Splošno opozorilo: Visoko koncentrirano. Ne vsebuje kemičnih sredstev za penjenje ali flora. Ne vsebuje glutena.Samo za zunanjo uporabo.

  Ajurvedsko znanje

  Nekateri vidiki ajurvedskega znanja so utemeljeni na načelih in stališčih, ki se razlikujejo od zahodne znanosti poznane širšemu krogu ljudi, zato si prosim preberite pomembne informacije, ki smo jih zbrali za Vas.