Akcija!

Ajurvedsko aroma olje z meto

cena z DDV Original price was: 13,13 €.Current price is: 6,56 €.

Eterično olje na bazi mete odlično za inhaliranje in še kaj

Vprašajte o izdelku
X

Imate vprašanje o izdelku?
Vprašajte našega strokovnjaka  Opis

  Čisto naravno zeliščno eterično olje s svežim vonjem iz kafre, mete, evkaliptusa, klinčkov, komarčka, cimeta in ajowan semen.
  Ajurvedsko zeliščno eterično olje se lahko uporablja na več različnih načinov: poleg tega da osvežuje, tudi znižuje Vata, Pitta in Kapha došo. Kar je edinstvo, saj to pomeni da je vse-dobrodejno. Je sproščujoče prijetna, čistilna aroma, ki se lahko inhalira ali utira. Ena ali dve kapljici zeliščnega eteričnega aroma olja na sence deluje izjemno dobrodejno v primeru napetosti. To olje je tudi dobro za masiranje mišic in sklepov. Resnično vsestransko zeliščno eterično olje je lahko pravi zaklad, ko potujete.Za več info pokličite našo svetovalno službo.
  Poleg tega da se uporablja kot eterično olje se lahko uporablja tudi v razredčeni obliki kot masažno olje. Vmasirajte nežno v kožo, na sence, prsni koš, vrat ali trebuh. Za razredčenje, ena kapljica zeliščnega eteričnega olja z meto dodajte vsaj 20 kapljicam ali pol čž zeliščnega olja, po možnosti sezamovega olja.
  Ne uporabljajte nerazredčenega.
  Izogibajte se stiku z očmi ali sluzničnim membranam.
  Shranjevati nedosegljivo otrokom.
  Za navodila o uporabi, kliknite okno Navodila.

  Vrsta izdelka: Kozmetični izdelek - eterično olje
  Starostna skupina: za vse starostne skupine
  Uporaba: Nanos na čelo ali prsni koš. Za inhalacije: 1-4 kapljice v vrelo vodo. Lahko damo nekaj kapljic na robec in čez noč položimo na vzglavnik. Zunanja masaža na sklepih ali mišicah (lahko dodamo masažnemu olju, ki služi kot nosilec - npr. sezamovo olje).
  Nasvet ob uporabi: Vedno zaprite pokrovček, ko ga ne uporabljate, da se izognete izhlapevanju.
  Pakiranje: 10 ml
  Vsebina: eterično olje
  Shranjevanje: v temnem prostoru pri sobni temperaturi.
  Proizvajalec: Maharishi Ayurveda India
  Odgovorna oseba: Maharishi Ayurveda Products Europe B.V., Veldweg 33, 6075 NL Herkenbosch, The Netherlands, Nizozemska
  Dobavitelj: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec, Tel:+38617886815
  Camphor, Mentha piperita oil, Thymol, Foeniculum vulgare oil, Eugenia Caryophyllus flower oil, Eucalyptus globulus leaf oil, Cinnamomum zeylanicum bark oil, Eugenol, Isoeugenol, Cinnamal, Linalool, Coumarin, Benzyl benzoate.
  Splošno opozorilo: Ne uporabljajte če ni raztopljeno v nosilcu (npr. vodi ali olju). Izogibajte se stiku z očmi in sluznico. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Ne nanašajte na obolelo kožo ali na zlomljena mesta. Za občutljivo ali otroško kožo razredčite olje z olivnim ali mandljevim oljem

  Ajurvedsko znanje

  Nekateri vidiki ajurvedskega znanja so utemeljeni na načelih in stališčih, ki se razlikujejo od zahodne znanosti poznane širšemu krogu ljudi, zato si prosim preberite pomembne informacije, ki smo jih zbrali za Vas.