Asafetida (Hing)

cena z DDV 17,90 

Ajurvedski nadomestek za čebulo

Ni na zalogi

Opis

Ajurveda odsvetuje uživanje čebule v jedeh. Zato pa priporoča uživanje Asafetide, ki ima zelo podoben okus, vendar pa v skladu z ajurvedo prinaša bolj satvičen vpliv na hrano.“Astanga Hridaya” eden izmed najstarejših ajurvedskih tekstov, dokumentira asafetidin širok spekter koristnih lastnosti. Ima zelo značilen vonj in zato je je potrbno uporabljati v zelo majni količini (manj kot ščepec).
Asafetida je odlična alternativa čebuli ali česnu. Čebula in česen se namreč v ajurvedski kuhinji ne uporabljata. Zelenjavne jedi in jedi iz mung dalja se pogosto začinijo z asafetido zaradi njene zelo cenjene Vata uravnoteženih lastnosti.

Vrsta izdelka: Ajurvedska začimba
Starostna skupina: za vse starostne skupine
Uporaba: Uporabimo kot začimbo pri jedeh. Uporabljamo jo kot nadomestek za česen in čebulo. Ker ima močan vonj in okus, dodamo le ščepec pri vsaki jedi. Ajurvedske začimbeuporabljamo tako, da jih popražimo na olju ali ajurvedskem maslu imenovanem ghi
Pakiranje: 50g
Vsebina: Ajurvedska začimba
Proizvajalec: Maharishi Ayurveda India
Odgovorna oseba: Maharishi Ayurveda Products Europe B.V., Veldweg 33, 6075 NL Herkenbosch, The Netherlands, Nizozemska
Dobavitelj: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec, Tel:+38617886815
asafetida

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Asafetida (Hing)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ajurvedsko znanje

Nekateri vidiki ajurvedskega znanja so utemeljeni na načelih in stališčih, ki se razlikujejo od zahodne znanosti poznane širšemu krogu ljudi, zato si prosim preberite pomembne informacije, ki smo jih zbrali za Vas.