Ayurfit

MA 1413
cena z DDV 36,75 

Ali se kdaj počutite izsušene in izčrpane?

Vprašajte o izdelku
X

Imate vprašanje o izdelku?
Vprašajte našega strokovnjaka  Opis

  Posebne okoliščine kot so nenehni pritiski rokov, prekomerno delo, izpitni roki, pomanjkanje telesne vadbe, življenje v slabo prezračenih prostorih in slaba prehrana so tisti faktorji, ki imajo vpliv na prehranske potrebe in splošno telesno pripravljenost. Uravnotežena prehrana s sveže pripravljeno hrano, šport in vadba na prostem, občasni odmori med delom, dovolj spanca in sproščujoče masaže – vse to vam bo pomagalo vzdrževati vaše notranje ravnovesje tudi v težkih razmerah.
  Ayurfit je visokokakovostno prehransko dopolnilo iz izbranih ajurvedskih zelišč in začimb, kot so sladka koreninica, sadež amalaki, ingverja , črnega poper…. Npr ingver je rastlina, ki prispeva k okrepitvi vitalnosti oz. energije.
  Za navodila o uporabi, kliknite okno Navodila.

  Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo - zeliščne ajurvedske tabletke
  Starostna skupina: Za odrasle in mladostnike po 12 letu starosti.
  Uporaba: 1 tbl 2x dnevno. Prehransko dopolnilo je najbolje zaužiti na prazen želodec približno 30 min pred obrokom (zajtrk, večerja) z malo vode.
  Pakiranje: 60g
  Vsebina: 60 tbl po 1g
  Shranjevanje: v temnem prostoru pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom
  Proizvajalec: Maharishi Ayurveda India
  Odgovorna oseba: Maharishi Ayurveda Products Europe B.V., Veldweg 33, 6075 NL Herkenbosch, The Netherlands, Nizozemska
  Dobavitelj: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec, Tel:+38617886815
  vitanija,sladki koren,indijska kosmulja,sida cordifolia,solanum xanthocarpum,solanum indicum,premna integrifolia,oroxylum indicum,desmodium gangeticum,uraria picta,aegle marmelos,gmelina arborea,stereospermum suaveolens,navadna zobačica,muškatovec,pravi ingver,dolgozrnati poper,črni poper,hydroxypropyl methylcellul,zinci oxidum,acacia arabica,talc,škrob,kalcijev karbonat
  Splošno opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 oC.

  Ajurvedsko znanje

  Nekateri vidiki ajurvedskega znanja so utemeljeni na načelih in stališčih, ki se razlikujejo od zahodne znanosti poznane širšemu krogu ljudi, zato si prosim preberite pomembne informacije, ki smo jih zbrali za Vas.