Čistilec za jezik – posrebren

cena z DDV 14,70 

Čistilec za jezik

Vprašajte o izdelku
X

Imate vprašanje o izdelku?
Vprašajte našega strokovnjaka  Opis

  Po jutranjem umivanju zob je čiščenje jezika in odstranjevanje oblog (strupov in bakterij) del ajurvedske ustne higiene.Za učinkovito čiščenje si preprosto s Strgalom za jezik postrgajte jezik tri do štirikrat od zadaj naprej. To preprečuje toksinom in drugim bakterijam, da se vrnejo nazaj v telo.
  Čiščenje jezika je podprlo tudi Ameriško zobozdravstveno združenje. Richard Price, profesor zobozdravstva v Bostonu in tiskovni predstavnik združenja pravi: “Resnično mislim da čiščenje jezika postavlja ustno higieno na višji nivo”.
  Za navodila o uporabi, kliknite okno Navodila.

  Vrsta izdelka: Posrebreno strgalo za jezik
  Starostna skupina: za vse starostne skupine
  Uporaba: Preprosto podrgnite strgalo za jezik tri do štirikrat čez jezik od zadnje proti sprednji strani za učinkovito čiščenje jezika. To preprečuje toksinom in drugim bakterijam, da se vrnejo nazaj v telo. Čiščenje jezika je najbolj izvesti zjutraj pre umivanjem zob ali zvečer, ali takrta ko imate občutek da je Vaš jezik obložen.
  Vsebina: Posrebreno strgalo za jezik
  Proizvajalec: Maharishi Ayurveda India
  Odgovorna oseba: Maharishi Ayurveda Products Europe B.V., Veldweg 33, 6075 NL Herkenbosch, The Netherlands, Nizozemska
  Dobavitelj: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec, Tel:+38617886815

  Ajurvedsko znanje

  Nekateri vidiki ajurvedskega znanja so utemeljeni na načelih in stališčih, ki se razlikujejo od zahodne znanosti poznane širšemu krogu ljudi, zato si prosim preberite pomembne informacije, ki smo jih zbrali za Vas.