Kapha Balance

MA 1402
cena z DDV 29,40 

Pričnite dan polni navdušenja!

Ni na zalogi

Opis

Vam primanjkuje življenjskega elana, se počutite brez volje, izčrpano ter se zjutraj nenehno pritožujete? Namesto da bi uživali v dobrem razpoloženju in bili polni navdušenja, so ljudje brez prave volje. Po ajurvedskih spisih je temu vzrok prenakopičena Kapha doša v našem duhu in Ama v telesu. Kapha Balance je prehransko dopolnilo, ki ga sestavlja več kot 20 posebnih sestavin, ki imajo to lastnost, da vračajo harmonijo v neuravnovešeno Kapho došo v našem duhu, hkrati pa pomagajo pri odstranjevanju Ame.* Za dober vsakodneven odnos do življenja.
Za navodila o uporabi, kliknite okno Navodila.

Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo - zeliščne ajurvedske tabletke
Starostna skupina: Za odrasle in otroke po 6 letu starosti
Uporaba: Odrasli: 2x dnevno 1 tbl. Otroci: 6-12 let, polovica odrasle doze.Prehransko dopolnilo je najbolje zaužiti na prazen želodec približno 30 min pred obrokom (zajtrk, večerja) z malo vode.
Nasvet ob uporabi: depresija pogosto nastane zaradi nakopičene Ame ali zaradi neravnovesja Kaphe. Koristno je, da najprej popravimo to.
-- prednost dajte lahki, suhi, topli hrani z ostrim, grenkim in trpkim okusom
-- zmanjšajte težko, oljnato, hladno hrano s sladkim, slanim in kislim okusom
-- izogibajte se prenajedanju
-- pred obroki vzemite malo svežega ingverja s soljo
-- surovi med je edino dobro sladilo
-- redno se ukvarjajte s telesno vadbo, najbolje vsak dan
-- uživajte v raznolikosti življenja: iščite nove znamenitosti, zvoke in ljudi
-- izogibajte se vlažnemu okolju, prednost dajte toplemu
-- zgodaj vstajajte in pojdite hitro spat

Pakiranje: 50g
Vsebina: 50 tbl po 1g
Shranjevanje: v temnem prostoru pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom
Proizvajalec: Maharishi Ayurveda India
Odgovorna oseba: Maharishi Ayurveda Products Europe B.V., Veldweg 33, 6075 NL Herkenbosch, The Netherlands, Nizozemska
Dobavitelj: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec, Tel:+38617886815
vitanija,klinastolistni mirobalanovec,indijska kosmulja,cyperus scariosus,boerhaavia diffusa,acacia arabica,kalcijev karbonat,ocimum basilicum,hydroxypropyl methylcellul,muškatovec, aril,muškatovec,agate,pravi ingver,biserni prah,dolgozrnati poper,črni poper,amom,solanum xanthocarpum,solanum indicum,premna integrifolia,oroxylum indicum,desmodium gangeticum,uraria picta,aegle marmelos,gmelina arborea,stereospermum suaveolens,navadna zobačica
Splošno opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 oC.

Ajurvedsko znanje

Nekateri vidiki ajurvedskega znanja so utemeljeni na načelih in stališčih, ki se razlikujejo od zahodne znanosti poznane širšemu krogu ljudi, zato si prosim preberite pomembne informacije, ki smo jih zbrali za Vas.