Akcija!

Kapha masažno olje

cena z DDV Original price was: 23,10 €.Current price is: 11,55 €.

Olje za masažo telesa za normalno do mastno kožo. Odlično za pomiritev Kapha doše po celem telesu.

Vprašajte o izdelku
X

Imate vprašanje o izdelku?
Vprašajte našega strokovnjaka  Opis

  Za mastno kožo, ki se nagiba k nečistoči. Deluje krepčilno na vse čute. Še posebno je poživljajoče, če ga uporabite zjutraj. Vsebuje visoko kvalitetno sezamovo olje, obogateno z izvlečki ajurvedskih zelišč. Redna masaža ali kot jo v ajurvedi imenujemo abjanga velja za odličen tretma za zniževanje Kapha doše. Kapha masažno olje je pripravljeno na čisto poseben način, z večkratnim prekuhavanjem posebnih rastlin za zniževanje Kapha doše v sezamovem olju. Na ta način se intenzivira učinek pomirjanja Kapha doše s tem oljem. Ima prijeten grelen in poživljujoč učinek na telo.

  To dragoceno masažno olje je zasnovano na zorjenem sezamovem olju iz organske pridelave in 100% naravnega čistega olja citronele. Ajurvedski teksti priporočajo dnevno masažo s toplim oljem, 15 minut pred kopanjem ali tuširanjem. Poživlja čute in zagotavlja sproščen začetek dneva.

  Izdelek ima BDIH pečat za certificirano naravno kozmetiko.
  Za navodila o uporabi, kliknite okno Navodila.

  Vrsta izdelka: Kozmetični izdelek - ajurvedsko masažno olje
  Starostna skupina: za vse starostne skupine
  Uporaba: Olje uporabljamo za masažo telesa ali delov telesa. Nežno vtremo v kožo ali masiramo telo. Olje naj bo na koži od 15 min do max. 40 min. Olje je potrebno po tem času obvezno sprati s kože bodisi z tuširanjem ali kopanjem.
  Pakiranje: 200 ml
  Vsebina: zeliščno masažno olje
  Proizvajalec: Maharishi Ayurveda India
  Odgovorna oseba: Maharishi Ayurveda Products Europe B.V., Veldweg 33, 6075 NL Herkenbosch, The Netherlands, Nizozemska
  Dobavitelj: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec, Tel:+38617886815
  Sesamum indicum seed oil, Cymbopogon nardus oil, Inula racemosa root extract, Hemidesmus indicus root extract, Cyperus rotundus root extract, Albizzia lebbeck bark extract, Nardostachys jatamansi root extract, Geraniol, Citronellol, Limonene, Linalool, Farnesol
  Opozorilo: Ne uporabljajte v času prehladov ali menstruacije.
  Splošno opozorilo: Samo za zunanjo uporabo

  Ajurvedsko znanje

  Nekateri vidiki ajurvedskega znanja so utemeljeni na načelih in stališčih, ki se razlikujejo od zahodne znanosti poznane širšemu krogu ljudi, zato si prosim preberite pomembne informacije, ki smo jih zbrali za Vas.