Kapha olje za lase

cena z DDV 23,59 

Olje za normalne do močne ali mastne lase

Ni na zalogi

Opis

Ajurvedsko olje za razvajanje normalnih do močnih ali mastnih las. Najboljša skrb za vaše lase, predno si jih operete. Kapha olje za lase z dragocenimi ajurvedskimi zelišči.
Ajurveda priporoča redno oljno masažo las, saj se s tem izboljša prekrvavitev lasišča in se okrepijo lasne korenine. Zmanjšuje Kapha došo v lasišču. Čudovito poživljajoč občutek za lase in vse čute.
Zorjeno sezamovo olje s posebej izbranimi zelišči daje polnost in sijaj. Segrejte olje in ga nanesite na lase in lasišče, vsaj 30 minut preden si umijete lase s Kapha šamponom.
Izdelek ima BDIH pečat za certificirano naravno kozmetiko.
Za navodila o uporabi, kliknite okno Navodila.

Vrsta izdelka: Kozmetični izdelek - olje za lase
Starostna skupina: za vse starostne skupine
Uporaba: Segrejte olje na telesno temperaturo in nanesite po celotnem lasišču vsaj 30 minut pred umivanjem las. Lahko pustite na lasišču tudi skozi noč. Po končanem oljenju las, si lasišče lahko operete z Kapha šamponom za lase.
Pakiranje: 150 ml
Vsebina: zeliščno olje za lase
Proizvajalec: Maharishi Ayurveda India
Odgovorna oseba: Maharishi Ayurveda Products Europe B.V., Veldweg 33, 6075 NL Herkenbosch, The Netherlands, Nizozemska
Dobavitelj: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec, Tel:+38617886815
Sesamum indicum seed oil, Rubia cordifolia root powder, Cymbopogon nardus oil, Terminalia chebula fruit rind extract, Terminalia belerica fruit rind extract, Emblica officinalis fruit rind extract, Curcuma longa rhizome extract, Hibiscus rosa sinensis extract, Cuscuta reflexa extract, Oroxylum indicum root extract, Berberis aristata stem extract, Cyperus rotundus root extract, Curcuma longa rhizome extract, Geraniol, Limonene, Citronellol
Splošno opozorilo: Samo za zunanjo uporabo.

Ajurvedsko znanje

Nekateri vidiki ajurvedskega znanja so utemeljeni na načelih in stališčih, ki se razlikujejo od zahodne znanosti poznane širšemu krogu ljudi, zato si prosim preberite pomembne informacije, ki smo jih zbrali za Vas.