Livomap

MA 937
cena z DDV 25,20 

Vsebuje rastline, ki pomagajo vzdrževati in ohranjati zdravje jeter

Vprašajte o izdelku
X

Imate vprašanje o izdelku?
Vprašajte našega strokovnjaka  Opis

  Razstrupljanje in svežina – najbolj priljubljeni temi pogovorov v vsakem letnem času. Še posebno spomladi imajo jetra pomembno vlogo ali bo naša energijska raven uravnotežena. Če je proces razstrupljanja preveliko breme za jetra, bomo imeli manj energije, na kratko: lotila se nas bo spomladanska utrujenost. V Kapha obdobju – spomladi, se nečistoče v telesu pričnejo premikati in jetra so zelo obremenjena, da izločijo odpadke, ki so nastali pri presnovi, iz našega telesa*. Zato bo telesu koristila vsaka podpora.
  Ajurveda uči, da imajo jetra posebne hranilne potrebe, ko so podvržene stresu. Te potrebe so zadoščene s posebnimi zelišči in začimbami.* To prehransko dopolnilo vsebuje rastlino Haritaki (Terminalia chebula), ki pomaga vzdrževati zdravje jeter in Kurkumo (Curcuma longa), ki pomaga vzdrževati zdrava jetra.*
  Za navodila o uporabi, kliknite okno Navodila.

  Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo - zeliščne ajurvedske tabletke
  Starostna skupina: Za odrasle in otroke po 2 letu starosti
  Uporaba: Odrasli: 2x dnevno 1 tbl. Otroci: 4-15 let, polovica odrasle doze. Otroci 2-4 let, 1/4 odrasle doze. Prehransko dopolnilo je najbolje zaužiti na prazen želodec približno 30 min pred obrokom (zajtrk, kosilo) z malo vode.
  Pakiranje: 30g
  Vsebina: 60 tbl po 0,5g
  Shranjevanje: v temnem prostoru pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom
  Proizvajalec: Maharishi Ayurveda India
  Odgovorna oseba: Maharishi Ayurveda Products Europe B.V., Veldweg 33, 6075 NL Herkenbosch, The Netherlands, Nizozemska
  Dobavitelj: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec, Tel:+38617886815
  dežen, neem tree, wild snakegourd, heart- leaved moonseed, picrorhiza, himalajska cedra, chebulic myrobalzan, listnati kaper, palčka drevo, indijska žutikovina, grenka kosmulja, wild indigo, worm wood, akacija, talcum, magnezijeve soli maščobnih kislin
  Splošno opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 oC.

  Ajurvedsko znanje

  Nekateri vidiki ajurvedskega znanja so utemeljeni na načelih in stališčih, ki se razlikujejo od zahodne znanosti poznane širšemu krogu ljudi, zato si prosim preberite pomembne informacije, ki smo jih zbrali za Vas.