Nasya olje – Olje za nos

MP 16
cena z DDV 10,50 37,80 

Olje za nos

Vprašajte o izdelku
X

Imate vprašanje o izdelku?
Vprašajte našega strokovnjaka  Opis

  Nasya olje ohranja nosno sluznico dobro negovano. Dve ali tri kapljice olja v vsako nosnico je po ajurvedi sestavni del dnevne rutine. Narejeno je na podlagi finega sezamovega olja ter vsebuje številna koristna zelišča, olja in začimbe, kot so vetiver, orehova trava, cimet, kardamomom, sandalovina. Skrbi za nosno sluznico in preprečuje, da bi se izsušila. Vsak dan dve ali tri kapljice v vsako nosnico je sestavni del dnevne ajurvedske rutine.
  Ajurveda priporoča več tipov vodnih, prašnatih, oljnih in drugih preparatov za nos. Nasya se nanaša na uporabo te starodavne Ajurvedske tradicije. Po Ajurvedi mora biti Nasya sestavni del dnevne rutine in jo je mogoče narediti večkrat dnevno.
  V 10 ml steklenički je Nasya olje zelo praktično za na potovanje ali za doma. Dobavljivo tudi v 50 ml pakiranju.
  Za higienično uporabo je dodana kapalka. Na steklenički je nameščen pokrovček za kapljice.
  Nanesite 2-3 kapljice z prstom po notranji strani nosnic, večkrat dnevno.
  Za navodila o uporabi, kliknite okno Navodila.

  Vrsta izdelka: Kozmetični izdelek - zeliščno ajurvedsko olje za nos
  Starostna skupina: za vse starostne skupine
  Uporaba: Vnesite 2-3 kaplice olja v vsako nosnico večkrat dnevno.
  Kdaj kako: Nekaj kapljic olja damo na mezinec in jih vtremo v vsako nosnico ter jih z vdihom skozi nosnice globoko vdihnemo v sinuse. Po kratkem času (do 2 min) olje in morebitno raztopljeno sluz močno potegnemo v ustno votlino in izpljunemo skozi usta. Olja ne požiramo, v skrajnem primeru ga po krajšem času izpihamo nazaj skozi nos.
  Pakiranje: 10 ml, 50ml
  Vsebina: zeliščno olje
  Shranjevanje: v temnem prostoru pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom
  Proizvajalec: Maharishi Ayurveda India
  Odgovorna oseba: Maharishi Ayurveda Products Europe B.V., Veldweg 33, 6075 NL Herkenbosch, The Netherlands, Nizozemska
  Dobavitelj: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec, Tel:+38617886815
  Sesamum indicum, Caprae Lac, Asparagus racemosus, Rubia cordifolia, Nelumbo nucifera, Adhatoda vasica, Glycyrrhiza glabra, Solanum xanthocarpum, Nelumbo nucifera, Pavonia odorata, Hemidesmus indicus, Leptadenia reticulata, Uraria picta, Cinnamomum cassia, Elettaria cardamomum, Nymphaea stellata, Berberis aristata, Cyperus scariosus, Cyperus rotundus, Embelia ribes, Vetiveria zizanioides, Desmodium gangeticum, Vitex agnus-castus, Bombax malabaricum, Cinnamomum zeylanicum, Aegle marmelos, Santalum album, Curcuma longa, Cedrus deodara

  Ajurvedsko znanje

  Nekateri vidiki ajurvedskega znanja so utemeljeni na načelih in stališčih, ki se razlikujejo od zahodne znanosti poznane širšemu krogu ljudi, zato si prosim preberite pomembne informacije, ki smo jih zbrali za Vas.