Pitta olje za lase

cena z DDV 28,28 

Olje za normalne do fine lase, drobne in rdeče lase, ter občutljivo lasišče.

Ni na zalogi

Opis

Dragoceno olje za normalne do fine lase, drobne in rdeče lase, kot tudi za občutljivo lasišče. Zorjeno sezamovo olje s posebej izbranimi zelišči. Daje lasem polnost in sijaj. Popoln užitek za vaše lase. Pomaga zmanjšati Pitta došo v predelu lasišča. Ajurveda priporoča redno masiranje las in lasišča z oljem, saj se s takšno intenzivno nego izboljša prekrvavitev lasišča ter se okrepi korenine las. Segrejte olje in ga skrbno nanesite na lasišče za vsaj 30 minut preden si umijete lase. Lahko pa pustite olje na laseh tudi čez noč in si nato zjutraj sperite lase s Pitta šamponom.
Izdelek ima BDIH pečat za certificirano naravno kozmetiko.
Za navodila o uporabi, kliknite okno Navodila.

Vrsta izdelka: Kozmetični izdelek - olje za lase
Starostna skupina: za vse starostne skupine
Uporaba: Segrejte olje na telesno temperaturo in nanesite po celotnem lasišču vsaj 30 minut pred umivanjem las. Lahko pustite na lasišču tudi skozi noč. Po končanem oljenju las, si lasišče lahko operete z Pitta šamponom za lase.
Pakiranje: 150 ml
Vsebina: zeliščno olje za lase
Proizvajalec: Maharishi Ayurveda India
Odgovorna oseba: Maharishi Ayurveda Products Europe B.V., Veldweg 33, 6075 NL Herkenbosch, The Netherlands, Nizozemska
Dobavitelj: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec, Tel:+38617886815
Sesamum indicum seed oil, Santalum album wood extract, Rubia cordifolia root powder, Centella asiatica extract, Eclipta alba extract, Curcuma longa rhizome powder, Hibiscus rosa sinensis flower extract, Symplocos racemosa bark extract, Cyperus scariosus root extract, Mimosa pudica extract, Nymphaea stellata flower extract, Santalum album wood extract
Splošno opozorilo: Samo za zunanjo uporabo.

Ajurvedsko znanje

Nekateri vidiki ajurvedskega znanja so utemeljeni na načelih in stališčih, ki se razlikujejo od zahodne znanosti poznane širšemu krogu ljudi, zato si prosim preberite pomembne informacije, ki smo jih zbrali za Vas.