Prana sirup

MA 357
cena z DDV 12,80 

Imejte ga na polici v času zime

Vprašajte o izdelku
X

Imate vprašanje o izdelku?
Vprašajte našega strokovnjaka

Opis

Ko dnevi postanejo krajši in temperatura pade, je čas ko se moramo paziti. Nahod, praskanje po grlu in hripav glas. V tem hladnem obdobju je še posebno pomembno da vzdržujemo zgornje dihalne poti zdrave.

Prana sirup vsebuje dolgozrnati poper, ki podpira pljučno funkcijo. Lajša zamašenost nosa v zgornjem dihalnem traktu.* Vsebuje tudi sladko koreninico, ki miri zgornji dihalni trakt in pomaga za njegovo dobro počutje ter pomaga vzdrževati dihalne poti čiste.*

Za vse, ki poznate ajurvedo malo globlje pa še pomembna informacija. Prana sirup krepi Prano. Ajurvedski teksti opisujejo dihanje z besedo Prana. Tudi zato je Prana sirup naš najbolj prodajan izdelek.
Za navodila o uporabi, kliknite okno Navodila.

Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo - zeliščni ajurvedski sirup
Starostna skupina: Za odrasle in otroke po 4 letu starosti
Uporaba: 5ml (1 čajna žlička) 3x dnevno. Pri močnem kašlju lahko dozo podvojite. Otroci 4-12 let uživajo polovične doze.
Nasvet ob uporabi: prednost v prehrani naj ima staran riž, rdeči riž, polnozrnati kruh, ječmen, kava, vroče mleko
-- izogibajte se zatiranju naravnih potreb, težkemu delu, potovanjem, prahu, kajenju, preveč sonca, ribam, krvodajalstvu, umskemu in fizičnemu naporu

Pakiranje: 200ml
Vsebina: zeliščni sirup
Shranjevanje: v temnem prostoru pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom
Proizvajalec: Maharishi Ayurveda India
Odgovorna oseba: Maharishi Ayurveda Products Europe B.V., Veldweg 33, 6075 NL Herkenbosch, The Netherlands, Nizozemska
Dobavitelj: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec, Tel:+38617886815
trsni sladkor, voda, pistacia integerrima, dolgozrnati poper, sladki koren, jelka webbiana, myrica nagi, pravi ingver, solanum xanthocarpum, achyranthes aspera, sveta bazilika, adhatoda vasica, cyperus scariosus, cimet, mentha piperita, cinnamomum camphora sodium benzoate,
Splošno opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 oC.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Prana sirup”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ajurvedsko znanje

Nekateri vidiki ajurvedskega znanja so utemeljeni na načelih in stališčih, ki se razlikujejo od zahodne znanosti poznane širšemu krogu ljudi, zato si prosim preberite pomembne informacije, ki smo jih zbrali za Vas.