Rasajana za šport

MA 1
cena z DDV 28,35 

Ajurvedsko prehransko dopolnilo za športnike

Vprašajte o izdelku
X

Imate vprašanje o izdelku?
Vprašajte našega strokovnjaka  Opis

  Naj je pohodništvo, kolesarjenje, rolanje, nordijska hoja, golf, joga ali plavanje – šport je vedno zabaven in spodbuja zdravje. Izboljša se telesna pripravljenost, mišice se povečajo, notranji organi in imunski sistem se okrepijo, prav tako se izboljša splošno dobro počutje. Vsem, ki so športno aktivni Mahariši Ajurveda nudi edinstveno prehransko dopolnilo. Je namenjena ljudem, ki so fizično aktivni ter so športniki oz so športno naravnani.Nujno prehransko dopolnilo za vse, ki so aktivni ter se ukvarjajo s športom, saj uravnoteži vse tri doše, posebej Pitta došo, ki se kopiči ob prenaporih.* Rasajana za šport vsebuje dragocene rastlinske izvlečke.To edinstveno, visoko koncentrirano prehransko dopolnilo temelji na klasični formuli, ki vsebuje legendarno sadež Amle, ki je pridobljen iz 21- tih zapletenih proizvodnjih procesov. Dragoceni Amla prašek je predelan in zmlet skupaj s sokom iz amle sadeža. Amla je visoko cenjena rastlina v ajurvedi, bogata z visoko vsebnostjo vitamina C, ki je naraven antioksidant.*
  Za navodila o uporabi, kliknite okno Navodila.

  Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo - zeliščne ajurvedske tabletke
  Starostna skupina: Za odrasle in otroke po 2 letu starosti
  Uporaba: 1-2 tbl 2-3x dnevno, Otroci 4-10 let - polovica doze za odrasle, otroci 2-4 leta četrtina doze za odrasle. Prehransko dopolnilo je najbolje zaužiti na prazen želodec približno 30 min pred obrokom (zajtrk, kosilo). V primeru telesne vadbe zaužijete cca 2 ure pred vadbo.
  Nasvet ob uporabi: V primeru hude izčrpanosti podvojite doze.
  Pakiranje: 50g
  Vsebina: 100 tbl po 0,5g
  Shranjevanje: v temnem prostoru pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom
  Proizvajalec: Maharishi Ayurveda India
  Odgovorna oseba: Maharishi Ayurveda Products Europe B.V., Veldweg 33, 6075 NL Herkenbosch, The Netherlands, Nizozemska
  Dobavitelj: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec, Tel:+38617886815
  indijska kosmulja, tapioca, silicium dioxide
  Splošno opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 oC.

  Ajurvedsko znanje

  Nekateri vidiki ajurvedskega znanja so utemeljeni na načelih in stališčih, ki se razlikujejo od zahodne znanosti poznane širšemu krogu ljudi, zato si prosim preberite pomembne informacije, ki smo jih zbrali za Vas.