Triphala plus

MA 505
cena z DDV 20,51 58,90 

Za občutek čistosti in lahkosti

Vprašajte o izdelku
X

Imate vprašanje o izdelku?
Vprašajte našega strokovnjaka  Opis

  Skoraj vse željene kvalitete srečnega, uravnoteženega in dolgega življenja so vključene, ko so slavni sadeži Haritaki, Bibhitaki in Amalaki opisovani v starodavnih vedskih klasičnih tekstih Ajurvede. Triphala plus – BIO od Mahariši ajurvede združuje njihove najboljše kvalitete v visoko cenjeno prehransko dopolnilo. Triphala je hranilo, ki podpira ustvarjanje Ojasa, substance, ki jo Ajurveda opisuje kot najfinejšo substanco telesa. Ojas promovira dolgoživost, telesno moč, privlačen izgled in dobro srečo v življenju.
  Triphala plus je odlična rasayana ki uravnotežuje Pitta došo po celem telesu. Pri številnih uporabnikih Ajurvede je Trifala prednostno sredstvo za zagotavljanje dinamičnega črevesja (poglejte pomembno obvestilo).
  Ste to kar jeste … in kar ste dobro prebavili
  Naše telo se skozi naše življenje velikokrat spremeni skoraj v celoti, saj se dobesedno vsaka od naših 200 različnih tipov celic obnovi tekom nekaj dni,
  mesecev ali let. Da bi se trajnosten obnovitveni proces redno odvijal, je potrebno uporabljeni material ne le odstraniti, ampak mora biti na voljo zadostna količina osnovnih substanc, kot so minerali, mikrohranila, proteini in lipidi, da bi se formirale nove celice. Ajurveda zato vzpodbuja svežo in zdravo hrano. Ampak dobro delujoč prebavni sistem je prav tako pomemben, ker je najboljša hrana koristna le če jo telo dobro sprejme in vredna hranila ostanejo v telesu. Da bi zagotovili, da kosti, organi, in tkiva dobijo dobro podporo, je potrebno zagotoviti čistost finih telesnih kanalov, ki jih v ajurvedi imenujemo Šrote.
  Za navodila o uporabi, kliknite okno Navodila.

  Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo - zeliščne ajurvedske tabletke
  Starostna skupina: za vse starostne skupine
  Uporaba: 1 tbl 2x dnevno na tešče in pred spanjem. Pri Vata (nemir) in Kapha(nečistoče) težavah 1-2 tbl pred spanjem. Pri zaprtju 2 tbl pred spanjem. Pri močnejšem zaprtju lahko dozo podvojite tako da vzamete 2 tbl. pred spanjem in še na tešče 2 tabletki. Uživate z malo mlačne vode.Otroci: 4-12 let, polovica odrasle doze. Otroci 2-4 let, 1/4 odrasle doze.
  Pakiranje: 60g, 250g
  Vsebina: 60 tbl po 1g ali 250 tbl po 1g
  Shranjevanje: v temnem prostoru pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom
  Proizvajalec: Maharishi Ayurveda India
  Odgovorna oseba: Maharishi Ayurveda Products Europe B.V., Veldweg 33, 6075 NL Herkenbosch, The Netherlands, Nizozemska
  Dobavitelj: Plavica d.o.o., Zagradec 6a, 1303 Zagradec, Tel:+38617886815
  kebulski mirobalanovec, indijska kosmulja, indijski mirobalanovec, vrtnica, tapioca
  Splošno opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 oC.

  Ajurvedsko znanje

  Nekateri vidiki ajurvedskega znanja so utemeljeni na načelih in stališčih, ki se razlikujejo od zahodne znanosti poznane širšemu krogu ljudi, zato si prosim preberite pomembne informacije, ki smo jih zbrali za Vas.